Hírek

A Vänlade leszerződött a német Metalizer Records kiadóhoz a „Rage of the Gods” album kiadására

A Vänlade név alatt futó amerikai heavy metál banda bejelentette szerződését a német Metalizer Records kiadóhoz vadonatúj, „Rage of the Gods” című második albumuk európai kiadására CD-n és bakeliten.

A Vänlade énekese, Brett Blackout a következőkkel jelentkezett:

Nagy izgalommal jelentjük be, hogy szövetkeztünk a Metalizer Records kiadóval a „Rage Of The Gods” kiadására. Rengeteg kemény munkát fektettünk ebbe az albumba hogy a lehető legzúzósabb legyen, szóval jó tudni, hogy nagyszerű kezekben lesz Európában. A hivatalos észak-amerikai megjelenés maga a banda irányítása alatt fog történni, így egyszerre fogunk azon dolgozni a Metalizer Records-zel, hogy a lehető legjobb kiadás legyen ez a mostani. Ne felejtsétek el beszerezni saját példányotokat szeptemberben, és mint mindig – stay heavy or die!

A Metalizer Records a következőket fűzte a hírhez:

A Metalizer Records büszkén jelenti be a Vänlade fantasztikus, „Rage Of The Gods” című új albumának európai kiadását CD-n szeptember 18-án, és limitált kiadású vinylen még az év vége előtt. Ez az amerikai banda tökéletesen megragadja annak az új metál mozgalomnak a lényegét, melyet az AIR RAID, ENFORCER és SKULL FIST bandák képviseltek. A Vanlade új albuma csordultig van szabadjára engedett power gitárral és olyan magas szólamú szirén énekkel, amitől berobban a dobhártyád! Hallgassátok meg két vadonatúj számukat – „Frozen for All Time” és „Hail The Protector” – YouTube-on! Magukkal fognak ragadni!

A VänladeRage Of The Gods” című albuma az epikus speed metál tíz vadonatúj számát fogja tartalmazni.

Az album masteringje Stu „The Hammer” Marshall (Death Dealer / Blasted to Static / Empires of Eden / Ex-Dungeon) gitáros-producer munkája saját ausztráliai Frontier Studiójából.

Vänlade – „Rage of the Gods” számlista:

Act I: Virtue
1. Rage Of The Gods
2. Frozen For All Time
3. Jaws Of Life
4. Hail The Protector
5. Hellrazor
Act II:
6. Moonbound
7. Aeons Of Madness
8. Acid Reign
9. Carnicidal
10. As Above, So Below

https://www.facebook.com/vanlade

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek