Hírek

A Vemod leszerződött a Prophecy Productions kiadóhoz

A norvégiai Trondheimból származó Vemod egyike a vibráló és eklektikus kortárs metál underground legígéretesebb és legkreatívabb bandáinak, a jól értesült körökre pedig már most nagy hatást gyakoroltak. Az olyan behatások, mint az Ulver, Dead Can Dance, Brian Eno és Paysage d’Hiver kombinálásával a három zenész egyedi zenei és esztétikai megközelítést gyakorol, így érve el megkülönböztetett kifejezési módjukat és hangulatukat karrierjük ilyen korai pontján. Ezt debütáló „Venter På Stormene” (2012) albumuk impozánsan bemutatja, az évek során előadott néhány kivételes élő fellépésük mellett.

Ezért nagy örömmel üdvözöljük a Vemodot a Prophecy Productions bandái között, és már várjuk, hogy segíthessük őket további munkájukban – nem csak második albumukra való tekintettel, melyen a Vemod most is szorgalmasan dolgozik, hanem a szeptemberi Prophecy Festen való élő szereplésükben is!

J. E. Åsli a szerződésről: „A Prophecy Productions kiadó az ideális partner a Vemod számára a hangulatzene óriási világának felfedezésében. Mivel úgy tűnik, nagyon hasonló mindkettőnk számára a zene, művészet és esztétikum megközelítése, megtisztelve érezzük magukat, hogy egy ilyen magas minőségű névsorba kerülhettünk. Ez létezésünk egy új és nagyon izgalmas fázisát jelzi; már várjuk a következő albumunk munkálatait, valamint minden közelgő projektet. Hulljon hát le a lepel…

https://vemod.bandcamp.com
https://www.facebook.com/VemodOfficial

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek