Hírek

A Verlies leszerződött a Hypnotic Dirge / Throats Productions kiadókhoz; „Le Domaine des Hommes” kiadása május 21-én

Az avant-garde black metálos VerliesLe Domaine des Hommes” című debütáló albuma 2015. május 21-én jön digipack CD-n és digitális formátumban a Hypnotic Dirge Records és Throats Productions kiadóktól.

A francia Lille-ből való Verlies egy avant-garde black metál banda mely sötét, különös, és experimentális zenét játszik. A hagyományos dalstruktúra által nem korlátozott csapat sötét és klausztrofóbiás zenét alkot, erős hangsúlyt fektetve a hangulatra. Az átütő és megalkuvást nem ismerő black metáltól az experimentális jazz dallamokon át a post-rock befolyásokig zenéjük nyers, merész és igazán kivételes. A dalok gyakran váltanak ütemet és hangulatot hosszú játékidejük alatt, sokféle technikát és módszert használva történetük elmondására. Az énekkel kapcsolatban az alapító tag, N. ádáz és megkínzott sikolyokat kever elbűvölő és morózus tiszta énekkel, mely igazán rabul ejtő felemelő pillanataival a nyers gyűlölet és reménytelenség sugárzása mellett. A Verlies debütáló “Le Domaine des Hommes” albuma tele van meglepetésekkel, de közben nyers marad és sosem kószál túl messzire a black metáltól – helyette bázisként használja azt, melyből a többi hangzást meríti. Manapság sok banda próbálja rendhagyó módon megközelíteni a black metál hangzást, de csak kevesen képesek olyan egyedien véghezvinni azt, és a Verlies köztük van. Túl sokszor hallani mostanság a “Black Metál Művészet” kifejezést mindenfélére ráaggatni, ám mi alázattal hisszük, hogy most tényleg helyén való!

Az alapító N. által vezetett Verlies egyfős projektként kezdte, most viszont teljes live felállása van, mellyel rendhagyó gyűlöletüket egész Észak-Franciaországban terjesztik. Debütáló “Le Domaine des Hommes” albumukat korábban már Bandcamp oldalukon kiadták digitálisan, most azonban az album egy hivatalos kiadást is kap egy nemes és nagy gonddal megtervezett 4 paneles digipack formájában, melynek része egy 12 oldalas füzet és bónusz matricák, amíg a készlet tart. Az első kooperatív kiadás a Hypnotic Dirge Records és a Throats Productions által!

Verlies – “Marcher Sur la vide” online: https://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/le-domaine-des-hommes

Verlies weboldal: http://www.hypnoticdirgerecords.com/verlies.php
Verlies Facebook:  https://www.facebook.com/Verliesmetalband

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek