Hírek

A W.A.S.P. bemutatja “LAST RUNAWAY” című új számát!

Majdnem hat év telt el a W.A.S.P. név alatt futó metálikonok legutóbbi nagylemeze óta. A várakozásnak azonban idén október 9-én vége lesz, hiszen Blackie Lawless és a W.A.S.P. legendás rockerei végre kiadják Golgotha című új albumukat, mely egyben első lesz a Napalm Records kiadónál.

A Golgotha első, „Last Runaway” című single-je már elérhető ITT!

A frontember, Blackie Lawless a Last Runawaykapcsán:
“40 évvel ezelőtt tinédzserként érkeztem Hollywoodba. Halálira meg voltam rémülve, és nem tudtam mi vár rám. A „Last Runaway” a velem történtek egy erősen személyes elbeszélése, nem is csak az akkori történésekről, hanem az azt követő sikerekről is. Legyél akár egy kölyök aki a sikert keresi a zeneiparban, vagy bárki aki az élet egy nagy próbatétele előtt áll, amitől legszívesebben elmenekülnél – biztos vagyok benne, hogy mindenki át tudja ezt érezni valamilyen módon. Csak egy újabb kölyök, aki az álmait hajszolja… mindannyian átestünk ezen!!” 

A Golgotha Európában a Napalm Records webshopjából rendelhető elő ITT.

Golgotha tracklist:

  1. Scream
  2. Last Runaway
  3. Shotgun
  4. Miss You
  5. Fallen Under
  6. Slaves of the New World Order
  7. Eyes of My Maker
  8. Hero of the World
  9. Golgotha

A W.A.S.P.  a los angelesi metál szcénából emelkedett ki 1982­-ben, és shock rockjával szerzett magának hírnevet. A három évtizedet, 17 világkörüli turnét, és 15 stúdióalbumot átölelő karrierjük megmutatja, hogy érettségüket úgy szerezték meg, hogy közben nem veszítették el védjeggyé vált hangzásukat, ahogyan azt sok metálos kortársuk tette. A Golgotha a 2007-es Dominator és a 2009-es Babylon által megkezdett utat követi mind gyártásban, mind témában. A több év alatt készült Golgotha biztosan elvezeti hallgatóját arra az érzelmileg epikus utazásra, mely a W.A.S.P. sikerét is megalapozta!

További infó:
www.waspnation.com
www.facebook.com/W.A.S.P.Nation
https://twitter.com/WASPOfficial

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Lamb of God, Cretus, Metal Allegiance, W.A.S.P., Månegarm, Feral, Sing Sing, Enforcer, Textures

KMZ

KME videók: Cretus, Promethee, Negură Bunget, W.A.S.P., Lucifer’s Child, The Wedding At The Slaughterhouse, Verilun, Gyze, Skyforger

KMZ

A W.A.S.P. október 2-án kiadja Golgotha című nagylemezét a Napalm Records által – borító és számlista felfedve!

KMZ

A W.A.S.P. metál ikon leszerződött a Napalm Records kiadóhoz!

KMZ

W.A.S.P. – Dominator

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek