Hírek

A W.A.S.P. metál ikon leszerződött a Napalm Records kiadóhoz!

Majdnem hat év telt el a W.A.S.P. nevű metál ikon legutóbbi albuma óta. Ez most megváltozik, mivel a W.A.S.P. nemzetközi szerződést írt alá az osztrák Napalm Records lemezkiadóval. A W.A.S.P. tizenötödik, Golgotha című stúdióalbuma idén augusztusra várható.

„A W.A.S.P. izgatottan jelenti be exkluzív lemezszerződését a Napalm Records kiadóval. A Napalmot személyes hitük és karrierünk iránti professzionális elkötelezettségük miatt választottuk. Már várjuk a sikeres együtt töltött éveket, kezdetként közelgő Golgotha albumunkkal„, mondta a W.A.S.P. frontembere, Blackie Lawless.

A Napalm Records alelnöke, Thomas Caser így nyilatkozott a W.A.S.P. szerződéséről:
“Igazi megtiszteltetés számomra a leszerződtetés bejelentése, mellyel egy álom vált valóra. Elképesztő karrierjük és zenei remekműveik fényében a W.A.S.P. már megalakulásától fogva egyike volt a legmeghatározóbb metál bandáknak. Már nagyon izgatottak vagyunk a nyáron megjelenő Golgotha album miatt!”

W.A.S.P. a los angeles-i metál színtérről robbant köztudatba 1982-ben, hírhedtségüket bizarr shock rockjukkal szerezve. A három évtizeden, 17 világkörüli turnén és a mostanival együtt 15 albumon átívelő életútjuk megmutatja, hogy meghatározó hangzásuk elhagyása nélkül értek igazi metál bandává, sok kortársukkal ellentétben. A Golgotha a 2007-es Dominator és a 2009-es Babylon nyomdokait folytatja, gyártás, stílus és téma tekintetében is. A hat éve készülő Golgotha minden bizonnyal elvezeti hallgatóját arra az érzelmi utazásra, mely miatt a W.A.S.P. annyi elismerést kapott!

www.waspnation.com
www.facebook.com/W.A.S.P.Nation

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Lamb of God, Cretus, Metal Allegiance, W.A.S.P., Månegarm, Feral, Sing Sing, Enforcer, Textures

KMZ

KME videók: Cretus, Promethee, Negură Bunget, W.A.S.P., Lucifer’s Child, The Wedding At The Slaughterhouse, Verilun, Gyze, Skyforger

KMZ

A W.A.S.P. bemutatja “LAST RUNAWAY” című új számát!

KMZ

A W.A.S.P. október 2-án kiadja Golgotha című nagylemezét a Napalm Records által – borító és számlista felfedve!

KMZ

W.A.S.P. – Dominator

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek