Hírek

A W.A.S.P. október 2-án kiadja Golgotha című nagylemezét a Napalm Records által – borító és számlista felfedve!

Majdnem hat év telt el a W.A.S.P. nevű metál ikonok legutóbbi stúdióalbuma óta. Idén október 2-án a várakozásnak vége: Blackie Lawless és a W.A.S.P. legendás rockerei kiadják Golgotha című, régóta várt anyagukat a Napalm Records által.

A frontember, Blackie Lawless a Golgotha című új albumról:
“Vannak időszakok a banda karrierjében, mikor a dolgok egyszerűen összejönnek. A tapasztalatok, behatások, és a személyes időzítés egy térbe hoz mindenkit. Ez történt ezzel a lemezzel is. A négy évig tartó munka alatt megszületett az irány, és még inkább a reflekció. Golgotha – Jézust itt feszítették keresztre – héberül a „koponyák hegye”.” 

A Golgotha előrendelhető SPECIAL DELUXE METAL BOXként, exkluzív, limitált kiadású BAKELITEN és CD-n. Napalm Records Webstore Europe: ITT!

Tracklist:

1. Scream
2. Last Runaway
3. Shotgun
4. Miss You
5. Fallen Under
6. Slaves of the New World Order
7. Eyes of My Maker
8. Hero of the World
9. Golgotha

A W.A.S.P.  a los angelesi metál szcénából emelkedett ki 1982­-ben, és shock rockjával szerzett magának hírnevet. A három évtizedet, 17 világkörüli turnét, és 15 stúdióalbumot átölelő karrierjük megmutatja, hogy érettségüket úgy szerezték meg, hogy közben nem veszítették el védjeggyé vált hangzásukat, ahogyan azt sok metálos kortársuk tette. A Golgotha a 2007-es Dominator és a 2009-es Babylon által megkezdett utat követi mind gyártásban, mind témában. A több év alatt készült Golgotha biztosan elvezeti hallgatóját arra az érzelmileg epikus utazásra, mely a W.A.S.P. sikerét is megalapozta!

http://www.waspnation.com
https://www.facebook.com/W.A.S.P.Nation
https://twitter.com/WASPOfficial

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Lamb of God, Cretus, Metal Allegiance, W.A.S.P., Månegarm, Feral, Sing Sing, Enforcer, Textures

KMZ

KME videók: Cretus, Promethee, Negură Bunget, W.A.S.P., Lucifer’s Child, The Wedding At The Slaughterhouse, Verilun, Gyze, Skyforger

KMZ

A W.A.S.P. bemutatja “LAST RUNAWAY” című új számát!

KMZ

A W.A.S.P. metál ikon leszerződött a Napalm Records kiadóhoz!

KMZ

W.A.S.P. – Dominator

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek