Hírek

A Walls Of Jericho hamarosan stúdióba vonul; a rajongók közreműködését kérik!

A detroiti WALLS OF JERICHO hét év óta első albumának felvételeire hamarosan stúdióba vonul, és rajongói segítségét kéri a folyamatban. A WALLS OF JERICHO arra kéri rajongóit, hogy vegyék fel saját magukat az “I Am Relentless” mondatot mondva. A banda később összevágja a klipeket, és ezekből készíti el az új album egyik számának intróját. Az audió klipeket a woj.iamrelentless@gmail.com email címre várják. Lehetnek okostelefon hangfelvételek is.

A szám a Relentless Alapítványhoz kapcsolódik. A Relentless Alapítvány küldetése a kapcsolatépítés és életek megváltoztatása erős férfiak és nők segítségével.
A Relentless Detroit Foundation pénzgyűjtési céllal jött létre, valamint hogy felhívja a figyelmet és támogatást szerezzen helyi, michigani családoknak, akiknek gyerekeit életveszélyes betegségekkel diagnosztizálták.
Az alapítvány a pénz nagy részét egy minden évben megtartott súlyemelő verseny megszervezésével gyűjti. Az Egyesült Államok és Kanada súlyemelői gyűlnek össze erre az eseményre több hónapnyi edzést követően, hogy pénzt gyűjtsenek a rászoruló családoknak. Az esemény egy minnesotai jótékonysági súlyemelő esemény mintájára alakult.
A Relentless Detroit és a Relentless Minnesota szoros kapcsolatban dolgozik az események alatt egymás támogatására. Céljuk nem csak a pénzgyűjtés a családok számára, hanem a már meglévő támogatási rendszerük megerősítése és bővítése is.

Látszólag egyik napról a másikra olyan stilizált bandák kúsztak fel a poplistákon, melyekben a melodikus hardcore vonal is megtalálható. A WALLS OF JERICHO számára azonban a dolgok kicsit máshogy alakultak. A szcéna felemelkedése során a banda tagjai kerülték a műfaji vagy „imidzsbe” való skatulyázást, és inkább olyan zene alkotására fókuszáltak, mely kizárólag saját zenei erényei miatt lesz sikeres.

A legtöbb bandát a világon be lehet sorolni egy kategóriába, ahol megkeverednek, újradefiniálják őket és így elvesztik azokat az érdemeiket, melyek fontossá és tartalmassá teszik őket. A legnagyobb bandák, melyek hatása a legerőteljesebb volt, azok voltak, akik nem hagyták, hogy egy előre kitalált szerepbe kényszerítsék őket, akiket más vágy nem hajtott, mint a zenélés, és ennek a művészetnek közönség előtt való kifejezése. Ez a gondolkodás volt a legelejétől kezdve a WALLS OF JERICHO jellemzője.

A WALLS OF JERICHO:
Candace Puopolo
Mike Hasty
Aaron Ruby
Chris Rawson
Dustin Schoenhofer

További infó
www.facebook.com/WallsofJericho

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Exumer, Mistur, Midnight Eternal, Cretura, InnerWish, For Today, Walls Of Jericho, Dreamgrave

KMZ

KME videók: Discharge, Walls Of Jericho, Human Fortress, Sorizon, Destroyers Of All

KMZ

A Walls Of Jericho stúdióba vonul!

KMZ

A Walls Of Jericho leszerződött a Napalm Records-zel!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek