Hírek

A Yorblind új számot mutat be harmadik, “Blind…But Alive” albumáról

A párizsi illetőségű melodikus death metál csapat, a Yorblind nemrég tette közzé közelgő harmadik albumuk, a “Blind…But Alive” egyik vadonatúj számát. Az album március 13-án jelenik meg a Klonosphere Records gondozásában.

Az új anyagba való kóstolóért hallgasd meg a “The Escapegoat” című számot, melyen vendégként szerepel a Magoa énekese, Cyd Chassagne is: LINK.


A “Blind…But Alive” felvételei, keverése és masteringje a Lower Tones Place Studio-ban készült Edgar Chevalier producer által, és többek között olyan vendégek szerepelnek rajta, mint Cyd Chassagne (Magoa)Mathieu Pascal (Gorod) és Raf Pener (T.A.N.K.).
Előrendelés már lehetséges ITT.

A 2002 végén Párizsban alakult Yorblind már kiadott két teljes albumot “Melancholic Souls” (2005) és “Reflexions” (2010) címmel. Mindkét anyag lelkes fogadtatásra talált a média által, és olyan bandák mellé juttatta el a csapatot, mint a Hacride, Mors Principium Est, Klone, stb… A zenekar nemrég fejezte be harmadik albuma, a “Blind…But Alive” felvételeit Edgar Chevalier hangmérnökkel a Lower Tones Place Studio-ban, Franciaországban. Az olyan zenészek vendégszereplésével, mint Cyd Chassagne (Magoa), Raf Pener (T.A.N.K.), Julien Da Silva (Lokurah), Krys Denhez (Mur) és Mathieu Pascal (Gorod) készült “Blind…But Alive” megmutatja a banda védjeggyé vált és jól kivitelezett melodikus death metál stílusát, továbbfejlesztett zeneszerzői csavarokkal, melyekhez a Yorblind megérett az évek során. A “Blind…But Alive” egy masszív és megkapó keveréke a ropogós death metál riffeknek, emlékezetes dallamoknak és erőteljes ütőhangszereknek, ami tetszeni fog az olyan melodikus death metál rajongóknak is, akik szerették a Soilwork, Omnium Gatherum és Scar Symmetry bandák hangzását.

https://www.facebook.com/yorblind
http://yorblind.bandcamp.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek