Hírek

Abhor – Új Moribund album megjelenése

Végre, az olasz black metál szövetség, ABHOR kiadja várva várt hatodik albumát, a „Ritualia Stramonium”-ot, melynek megjelenése március 31-én várható a Moribund Records-on keresztül. Négy évvel legutóbbi albumuk, az „Ab Luna Lucenti, Ab Noctua Protecti” után ABHOR most még mélyebbre hatol a klasszikus black metál ősi miszticizmusába. A trendeknek mindig ellenálló trió a „Ritualia Stramonium”-ot egy rituális utazássá varázsolta beszőtt folyosókon, kiszáradt erdőkön és búskomor tornyokon keresztül. Középkori orgonájával az előtérben a „Ritualia Stramonium” nem csak „retró” black metál ami a kilencvenes évekhez fordul, inkább olyasmi, ami tényleg, hitelesen megalapozta helyét abban a korban – hisz ABHOR már 1995 óta gyakorolja sötét művészetét. Pusztuljon a modernizmus ahogy a régi tanok újra átveszik a hatalmat… figyeljétek „Ritualia Stramonium” hívását!

Tracklist:

1) Between Flames and Moon
2) Diabolus est qui id invocat
3) De exorcismis et supplicantionibus quibusdam
4) I…the Witch
5) Soul’s Poison
6) Circle of Stones
7) The Chant of the Owl
8) Wine of Sabbath
9) Requiem for Errans Infernorum

A banda így nyilatkozott: „A „Ritualia Stramonium” egy ezoterikus opera melyet az ördög iránt érzett imádatunk miatt lett tanulmányozva és fogantatva, így megtestesítve az nemesi boszorkányság legfőbb elveit Vinum Sabbati templomának legfőbb törvényeinek, az ősi kígyó főpapjainak, a tüzes sárkány bíborosának és a holdtölte gyülekezetének megfelelően… Dicsőség Urunknak, viszlát a pokolban.

Az album Errans Infernorum emléke előtt tiszteleg, aki 2014. március 20-án hunyt el. „Az őrület tudattá alakult. Feladatai iránt teljesen elkötelezett.

20. évfordulójuk ünnepére ABHOR elindított egy Bandcamp oldalt ahol összes kiadott lemezüket meg lehet hallgatni.

www.facebook.com/abhor666

Kapcsolódó cikkek

ABHOR – Rituale Stramonium

Melciah

Hot News: Abhor working on new Moribund album, to feature Mortuary Drape founder

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek