Hírek

Acherontas – Következő W.T.C. albumának részletei

A görög black metál hírnöke, ACHERONTAS bemutatta közelgő albumának a „Ma Ion – Formulas Of Reptilian Unification”-nak részleteit. 2013-as sikeres „Amenti – Ψαλμοί Αίματος και Αστρικά Οράματα” lemezük utódjaként ötödik nagylemezüket is a W.T.C. Productions adja majd ki 2015 elején.

ACHERONTAS így nyilatkozott: „A tüphóni hagyományokat tükrözi közelgő művünk a „Ma Ion – Formulas Of Reptilian Unification”. Minden felvétel befejeződött, az album most az Abgrund stúdió (Németország) kezeiben van mixelésre és masterelésre. Csoportunkban kiváló művészek és egyéniségek tették tiszteletüket. Büszkén tudjuk őket tagjaink között: TT (Abigor), AR-Ra’d al-Iblis (Nightbringer), Nebiros (Ofermod/Malign), Indra (Naermataron/Tatir), Edgar KErval (Emma Ya) és Jhon Longshaw (Black Seas of Invinity). Új opuszunkkal az alkotás új világába léptünk zeneileg és lelkileg is. Küldetésünk egy átjáró létrehozása, hogy a halandók tudatalattiját a létezés síkjába emeljük. Hogy extázisban álmodozzunk, hogy orgiákon lakmározzunk, hogy emeljük a halandók lehetőségét, hogy többet érezzenek mint a hús és anyag… hisz ezek nem csak szavak, de hús és vér porhüvelyei.”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/190172015″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Az album az alábbi változatokban jelenik meg: különleges limitált kézzel gyártott A5 kiadás a Primeval Visions által (Halo Manash, Arktau Eos és egyéb varázslatos bandák mögött húzódó emberek csoportja, akik az Aural Hypnox Records lobogóját tartják), mely kígyóbőrrel és különleges meditatív füstölőkkel érkezik; továbbá megjelenik gatefold dupla LP bakelit verzióban egy albumfüzettel, melyben az album mögött húzódó filozófiai gondolatok olvashatók; megjelenik sima CD-n és természetesen kazettán. Limitált példányszámú ajándéktárgyak kapucnis felsők és pólók formájában hamarosan megvásárolhatók.

https://www.facebook.com/pages/Acherontas/144671698890576

Kapcsolódó cikkek

ACHERONTAS – Ma​-​IoN (Formulas of Reptilian Unification)

Melciah

Hot News: Acherontas and Nightbringer join forces!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek