Hírek

Ad Astra – Megjelent az új album!

Sziasztok,

Örömmel közöljük, hogy megjelent a prog/thrash metalban utazó Ad Astra második nagylemeze, az Open Wide. Hosszas tanakodás, nyűglődés, anyagi helyzetek figyelembe vétele stb. eredményeképp döntöttünk úgy, hogy szerzői kiadásban jelentetjük meg. Ez a mi esetünkben azt takarja, hogy ingyen és büntetlenül letölthető teljes egészében a megújult honlapunkról (www.adastramusic.hu) vagy épp meghallgatható az alábbi soundcloud linken, illetve, aki úgy érzi, hogy szeretné a jó öreg CD formátumban birtokolni, és ezzel támogatni és ösztönözni a zenekart további albumok készítésére, meg is rendelheti tőlünk, (szintén a honlapon). A lemez 10 számot tartalmaz – illetve az online verzió bonuszként a Peter Gabriel feldolgozást is – és mint azt már hírül adtuk korábban, félig otthon, félig Vári Gábor (Dystopia, Angertea, Salvus, Fish! Stb.) stúdiómágus és producer vezénylete alatt született (aki pluszban még néhány sampler sávval is gazdagította az anyagot), illetve több dalban vendégszerepelnek jóbarátaink a Stonedirt, Angetea, Megazetor és Salvus zenekarokból.

A lemezmegjelenés egyik szomorú apropója, hogy gitárosunk Specker Balázs, (akinek számos bitang jó gitárszólót és vokáltémát köszönhetünk a lemezen) sajnos távozik a zenekarból, külföldi munkalehetőség miatt, így jelenleg korábbi bárdistánk, Spala Márk játszik ismét velünk.

Ugyanakkor Balázs még szerepelni fog a lemezhez készülő első videoklipben, ami jelenleg a Frisk media (Checkpoint Charlie, Wrong Side of the Wall stb.) műhelyében formálódik, és remélhetőleg május közepén már nézhető állapotba is kerül. Június 8-án pedig maratoni lemezbemutató buli lesz a Stonedirt zenekarral közösen, a Dürer kistermében. Várunk mindenkit, addig is jó töltögetést és zenehallgatást!

Official Website:
http://www.adastramusic.hu/

Facebook:
http://www.facebook.com/adastrahungary

Soundcloud:
http://soundcloud.com/adastra-1

Reverbnation:
http://www.reverbnation.com/adastra

MySpace:
http://www.myspace.com/adastrahun

Kapcsolódó cikkek

Ad Astra – Paycheck klip

KMZ

Ad Astra – Elkészült a zenekar új klipje

KMZ

Ad Astra – Kész az új lemez, 3 nóta online

KMZ

Ad Astra Interjú

Forest

Húsvéti Metal Vihar – Koncertbeszámoló

Darkjedi

AD ASTRA – Crust Of Ego

Forest

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek