Hírek

Addicted To Darkness – Jön a Subcortic bemutatkozó albuma

Május 3-án, a Nail Records gondozásában jelenik meg a székesfehérvári, dark metalban utazó Subcortic debüt albuma. A korongra 13 darkos/progos nóta kerül majd fel.

A 2015-ben alakult zenekarról talán az ars poeticajuk mond el a legtöbbet:

„Ha az emberi létnek létezik tudatalatti szférája, akkor léteznie kell egy a tudat fölötti régiónak is. 
De vajon készen állunk-e arra, hogy szembenézzünk és megküzdjünk az alulról feltörő szörnyeinkkel és meghalljuk a felülről jövő intelmeket vagy pedig félelmeinktől, szorongásainktól, önzőségünktől elvakulva egyre mélyebbre süllyedünk a saját tudattalanunkba? Az inspirációink, motivációink, késztetéseink, tetteink honnan, melyik szférából fognak kivetülni a külső világunkra? 
Alkotásainkat leginkább ezek a kérdések inspirálják. Zenénk az emberi tudat mélyéről, sötét oldalából tör felfelé. A dalaink által megidézett közös utunk, a legelveszettebb, legkilátástalanabb helyről indít. Onnan ahol a népmeséinkben a legkisebb királyfi története kezdődik, bízva abban, hogy gondolataink, történeteink során sikerül újra és újra olyan ívet leírnunk, amely a sötétségből a világosság felé mutat. Nos, hát erre a közös útra invitálunk Téged is. Készen állsz? Velünk tartasz?”

A csapat a megjelenéshez új videoklippel is készül, tehát mindenképp érdemes keresni és szeretni őket a Facebookon is: https://www.facebook.com/subcortic/

Zenei ízelítő: 

Kapcsolódó cikkek

Subcortic – Onward to Glory – Klippremier

KMZ

Subcortic lemezbemutató koncert Eszéken – Július 6. Randevu Bar

KMZ

Subcortic & Éjfény – Szombaton Várpalotán az Alagsorban

KMZ

Subcortic – Operation: Ben Ha Adam – Klippremier

KMZ

Subcortic ★ Pandas of Princess ★ Meteora ★ Holdt – Nyolcas Műhely

KMZ

Subcortic – Theriac – Új szöveges videó

KMZ

Dark Night in the Eden az S8 Underground Clubban – End of Paradise, King Satan [FIN], Radzeer, Subcortic, Pandas of Princess, BadRight

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek