Hírek

Advisory – Miners with Dead Canaries

Megjelent a budapesti Advisory negyedik lemeze, a Miners With Dead Canaries!
A grindcore csapat most sem tért el a bevált puritán munkamódszertől – a dalok alapját most is Dechatel Ádám dobos hozta, majd a húros hangszerekért felelős Komlósi Dáviddal és az énekes-szövegíró Csala Bertalannal írták meg őket készre és azonnal fel is vették a saját stúdiójukban, egy darab mikrofon segítségével.

A lemezhez a zenekar történetében először klip is készült, természetesen farzseb-büdzséből, a csudálatos Shift-Delete-es Váradi-Orosz Kristóf jóvoltából. A szereplők a zenekar tagjai, és egyikük sem szenvedett a szokásosnál nagyobb károsodást a klip forgatása közben, pedig mindent megtettek, hogy fájjon.

Az előző True Grindcore című lemezhez képest a Miners With Dead Canaries brutálisabb és direktebb lett, persze a groove-os, fogós másodpercek itt is megvannak. A dalok között található Richard Wagner szöveg megzenésítése (Sajnos), punkos főhajtás Lemmy előtt (No regrets in the Golden Halls), sőt egy fasza thrash metal zúzda is, a The Devil’s Perspective, amelyben a Downrage/Fregath riffmester Lázár Gábor zúz gitáron. Olyan további prominens UG arcok emelik a lemez fényét, mint a Boiling Pointben vendégéneklő-szövegíró Szakács Bence (Grrrmba, Father Bluebeard) valamint a Saboteurben vokálozó Kovacsics Tamás (Her Highness) és Váradi-Orosz Kristóf (Karst).

Advisory:
Dechatel Ádám – dobok
Komlósi Dávid – gitár, basszusgitár
Csala Bertalan – ének

A lemez elérhető a YOUTUBEon, a BANDCAMPen
A zenekar pedig a FACEBOOKON és a Vocalz And Chordz Productionon keresztül!

ADVISORY – NO POST-PRODUCTION, NO TRIGGERS, NO LIVE SHOWS, JUST PLAIN FUCKING GRINDCORE!!!!!

Kapcsolódó cikkek

Előremutató és mégis hiteles – Advisory: True Grindcore

KMZ

Advisory új EP – A grindcore vadállatok új lemeze!!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek