Hírek

Akercocke dobosának alteregója Blast Vader Legoként

Új videó bukkant a felszínre az ex-AKERCOCKE (jelenleg VOICES) dobosától, David Gray-től. Alteregójának leple alatt, Blast Vaderként látható ahogy előadja AKERCOCKE egyik fő dalát, az „Eyes of the Dawn”-t. A sors furcsa fordulatai során előadását LEGO figura formájában adja elő.

A dal az Egyesült Királyság black/death metál arcainak negyedik albumáról, a „Words That Go Unspoken, Deeds That Go Undone”-ról van, melyet 2005 októberében adtak ki az Earache Records-on keresztül. A 2003-as „Choronzon” folytatásaként, az albumot a banda saját Goat of Mendes stúdiójában vette fel nyugat Londonban, a mixelést pedig Neil Kernon (NEVERMORE, CANNIBAL CORPSE) végezte.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=JgrJh4b-dPA 

David Gray-t jelenleg az Egyesült Királyságbeli black metál projektben, a VOICES-ben találhatjátok meg olyan AKERCOCKE tagokkal mint Peter Benjamin és Sam Loynes (egyben a DIMINISHED FIFTH-ből). Debüt albumuk 2013 márciusában jelent meg „From the Human Forest Create a Fugue of Imaginary Rain” címmel a Candlelight Records-on keresztül. A CD-t a Legacy Studios-ban vették fel, mely London történelmi utcáinak szívében található.

Tracklist – From the Human Forest Create a Fugue of Imaginary Rain:

01. Dnepropetrovsk
02. Eyes Become Black
03. Fragmented Illustrations of Anger
04. Unawareness of Human Emotion
05. Sexual Isolation
06. This Too Shall Pass
07. Everything You Believe in is Wrong
08. Creating The Museum of Rape
09. Endless

https://www.facebook.com/akercockeofficial
https://www.facebook.com/voiceslondon

Kapcsolódó cikkek

Hot News – Akercocke ‘Choronzon / Words That Go Unspoken…’ 2-CD Set Due Next Week

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek