Hírek

Akhlys – Debemur Morti szerződés

A Debemur Morti Productions ismét az underground legsötétebb bugyraiban merült el, hogy előkerítse az amerikai okkult black metál entitást, AKHLYS-t.

AKHLYS-t Naas Alcameth (Nightbringer, Bestia Arcana) alapította 2009-ben, így adva hangot múzsájának, aki a halál és álmok világa közötti sötét világból származik. „Supplication” című 37 perces egydalos dark ambient albumát a Starlight Temple Society adta ki még abban az évben, limitált példányszámban. Azóta AKHLYS lassan újra testet öltött a dark ambient és a black metál egyesüléseként, Yesod kamráinak lappangó álmait megvalósítva.

Naas Alcameth így kommentálta: „Nagyon örülök, hogy a Debemur Mortival dolgozhatok együtt a „The Dreaming I” kiadására. Nem is gondolhatnék jobb otthonra az AKHLYS számára, és büszke vagyok, hogy munkáimat a Debemur Morti választékai között tudhatom.

Az „Aoratos”-szal megízlelhetitek ezt a sötét és mélységesen rejtélyes univerzumot (mely a közelgő Daemon Worship gyűjteményről van) az alábbi linken.

AKHLYS decemberben kezdi meg legújabb nagylemezének, a „The Dreaming I”-nak felvételeit, melyet a Debemur Morti Productions ad majd ki 2015-ben.

Kapcsolódó cikkek

Az Akhlys új számot fed fel (Nightbringer tag közreműködésével)

KMZ

Akhlys – Új albumrészletek (Nightbringer tag közreműködésével)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek