Hírek

Akhlys – Új albumrészletek (Nightbringer tag közreműködésével)

Az AKHLYSNaas Alcameth (a NIGHTBRINGER mögötti géniusz) új bandája hamarosan kiadja új albumát, melynek címe „The Dreaming I„.

Igen, tudjuk, éppen az új ENSLAVED és LEVIATHAN albumok hallgatásával vagytok elfoglalva (nagyszerű darabok!), és az egyetlen amire még koncentrálni tudtok az az új ARCTURUS opusz – ami miatt mi is teljesen izgatottak vagyunk – DE, bízzatok bennünk, és szánjatok pár (12!) percet ennek az elképesztő új projektnek a felfedezésére!

A mai étlapon a „The Dreaming I” első kivonata, a „Consummation” módosított változata szerepel itt: SoundCloud.

Nyilván való, hogy mint minden polgára ennek az elátkozott bolygónak, te is netezel, elfoglalt vagy, stresszelsz, és nincs időd megnézni még egy új bandát. A dal kib****t hosszú (bár már vágáson esett át!) és biztos csak az első pár másodpercet hallgatod meg… Nagy kár lenne! Még egyszer hangsúlyozom, adj neki egy próbát, hiszen rögtön meg fog jutalmazni fenségessége!

Akárhogy is, ha nem akarod már olvasni fecsegésünket, a „The Dreaming I” az alábbi himnuszokból fog állni:

01 – Breath And Levitation
02 – Tides Of Oneiric Darkness
03 – Consummation
04 – The Dreaming Eye
05 – Into The Indigo Abyss

Mivel nem volt elég egy ilyen nagyvonalú hangzással teli album, így, mint azt lentebb láthatjátok, felkértük a tehetséges David Herrerias-t egy pazar albumborító megalkotására. A fületek után a szemeteket is lepjétek meg, és gyönyörködjetek ennek a szépségnek a részleteiben.

Azzal is zárhatnánk, hogy a „The Dreaming I” egyike az elmúlt évek legjobb black metál albumainak, de úgysem hinnétek nekünk, mert a világ összes lemezkiadója ezzel a szöveggel jön, de… mi vagyunk a DEBEMUR MORTI!

Próbáljátok észben tartani, hogy ez a lenyűgöző és grandiózus szonikus emlékmű április 20-án jelenik meg egy kellemes Digipack CD-n és digitális letöltésként. Készül egy bakelitverzió is, de szállításának dátumáról még várjuk a nyomda visszajelzését.

Ne aggódjatok, pár nappal előtte úgyis ki fog szivárogni, így megfontolhatjátok, hogy megér-e nektek pár eurót.

Azoknak pedig, akik nem akarják több tonnányi fájllal terhelni merevlemezüket, teljes egészében streamelni fogjuk, így megbizonyosodhattok róla, hogy TÉNYLEG akarjátok!

Végül de nem utolsó sorban a Black Metál Indiana Jones-ainak azt üzenjük, hogy valami bohót is tehettek…. előrendelés lehetséges webshopunkban! Gyerünk, látogassatok meg minket, ingyen van!

Az AKHLYS  Naas Alcameth (NIGHTBRINGERBESTIA ARCANA) 2009-es kreálmánya, mely hangként szolgál a halál és álmok sötét földjéről jövő Múzsának. Egy 37 perces, egyszámos dark ambient album “Supplication” címmel korlátozott példányszámban a Starlight Temple Society által jelent meg ugyanabban az évben.

Azóta is, az AKHLYS lassacskán újjászületett a dark ambient és black metál egyesüléséből, Yesod kamráiból származó utazó álmok megtestesüléseként.

Kapcsolódó cikkek

Az Akhlys új számot fed fel (Nightbringer tag közreműködésével)

KMZ

Akhlys – Debemur Morti szerződés

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek