Hírek

Alcohol klippremier – a Tükörkép dalra forgott videó Szasza (Sex Action) szereplésével, márciusban indul a lemezbemutató turné

Új videoklippel jelentkezett az ALCOHOL a szeptemberben megjelent Remélem zavarok albumának egyik dalára. Ezúttal a Tükörkép című tételhez forgattak videót Vörös Renátó segítségével, melyben a Sex Action és Zorall zenekarok éléről ismert Szendrey Zsolt, azaz Szasza is feltűnik.A “Remélem zavarok” lemezbemutató turnéja március 1-jén, Budapesten startol és eljut Felvidékre, valamint Erdélybe is. Az album a lemezboltokon túl februártól elérhető valamennyi újságos standon, valamint Relay és InMedio üzletben HammerWorld CD Specialként, digipak csomagolásban, ajándék poszterrel, továbbá egy korábbi HammerWorld lapszámmal.

▶️ Alcohol & Szasza – Tükörkép (Hivatalos videoklip / Official music video)
www.youtube.com/watch?v=49OT4FCv6y0

Csövi saját szavaival az új videóról:
A ‘Tükörkép’ című dalra forgattuk a legújabb videoklipünket. A dal önmagában is egyfajta ‘kakukktojás’ a lemezen, vonósokkal és egy szaxofon szólóval színesítve, valamint van benne egy ‘rapes’ rész, amit Szendrey Zsolt ‘Szasza’ követett el. Ezúton is köszönjük neki, és természetesen ő is feltűnik a klipben. Egy könnyedebb, lágyabb dal, mégis komolyabb, mélyebb mondanivalóval, arról a kettősségről, ami az emberben az egész mindenségben jelen van. Ezt nagyjából próbáltuk képi világában is megvalósítani, amihez Vörös Renátó tökéletes partner volt most is, ahogy az előző klipek munkálatainál is. Március 1-én a budapesti Backstage Pub-ban indul útjára a tavaszi ‘Remélem zavarok’ lemezbemutató turné, ahová a jegyek több mint fele már elfogyott, tehát bíztatnék mindenkit aki jelen szeretne lenni, hogy szerezze be időben a belépőjét! A februári Hammerworld Magazin speciális számában is elérhető a szeptemberben megjelent nagylemez, ami az első héten, pont úgy ahogy a szeptemberi megjelenésnél, most is a Mahasz Top lista 6. helyén nyitott, aminek nagyon örülünk és nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki az eredeti lemez megvásárlásával támogatja a zenekar munkáját! Várunk mindenkit szeretettel a turné állomásaira, köszönjük, hogy velünk vagytok! Alc n’ Roll!

Remélem zavarok lemezbemutató turné 2019
03. 01. Budapest, Backstage
03. 08. Debrecen, Kaptár
03. 16. Komarno (SK), Rév
03. 23. Kolozsvár (RO), Flying Circus
03. 29. Győr, Kate’s Music Pub
03. 30. Szombathely, Végállomás
04. 06. Békéscsaba, Csabagyöngye

▶️ Alcohol – Remélem zavarok online streaming:
songwhip.com/album/alcohol/remelem-zavarok

▶️ Alcohol linkek: 
www.facebook.com/Alcoholzenekar
www.ahl.hu

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek