Hírek

Almanac – Victor Smolski felfedi új bandáját

Pár héttel ezelőtt a jelenlegi RAGE felállás felbomlásának híre nagy vihart kavart a metál színtéren. Míg az alapító Peavy Wagner úgy döntött, új tagokkal folytatja a RAGE bandát, addig a gitáros Victor Smolski inkább neo-klasszikus, szimfonikus metál iránti szenvedélyének él, és folytatja azt az útját, melynek legutóbbi állomása a LINGUA MORTRIS ORCHESTRA debütáló »LMO« anyaga volt. Ez az ALMANAC nevű új banda megalakulását is jelzi.

“Az Almanac egy 2013-as koncepció folytatása, mely az »LMO«-val kezdődött”, mondta a gitáros, majd hozzáteszi: “Az LMO jól ismert arcai ugyanazok maradnak: mindkét női énekesünk, Jeannette Marchewka és Dana Harnge, valamint az Orquestra Barcelona Filharmonia is velünk maradnak. Ezen felül büszkén jelenthetem, hogy csatlakozott hozzánk két kiváló férfi énekes is: Andy B. Franck (BRAINSTORM) és David Readman (PINK CREAM 69)! Mindnyájuk új lehetőségeket kínál, hogy több színt és új zenei dimenziót vigyünk a számok hangszerelésébe.”

A későbbiekben Victor Smolski bemutatja az ALMANAC basszusgitárosát és dobosát is – tűzkeresztségük pedig már közeleg: “A teljes bandát az első, “Musikmesse Frankfurt” élő fellépésünkön mutatom be”,fedte fel a gitármágus. Victor Smolski továbbá 2015-ben tervezi debütáló albumuk felvételeit. További infó hamarosan.

www.facebook.com/officialvictorsmolski I www.victorsmolski.de

Kapcsolódó cikkek

Kedden Almanac Budapesten! Új helyszín és videó üzenet Andy B. Franck-től

KMZ

KME videók: Ferium, Imminence, Almanac, Darkest Horizon, Foul Body Autopsy, Seele, Amken, Panychida, Cvinger, Demonstealer

KMZ

KME videók: The Hypothesis, Signum Regis, The Prophecy²³, Wicked Maraya, Saffire, Almanac, Textures

KMZ

Az Almanac leszerződött a Nuclear Blast Records lemezkiadóval!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek