Hírek

Amberian Dawn – Közelgő stúdióalbum előgyártása megkezdődött + Új basszusgitáros!

A szimfonikus metált játszó finn AMBERIAN DAWN csapat örömmel jelenti be új, Napalm Records által megjelenő stúdióalbumuk megkezdett munkálatait. Az AD társproducerével, Mikko P. Mustonennel, továbbá az énekes Capri és a banda dalszerzője, Tuomas Seppälä vezényletével a csapat éjt nappallá téve dolgozik az ének legtökéletesebb felvételein.

Tuomas a következőket mondta az új albumról:
“Az új album az eddigi leg-énekorientáltabb lesz az AD történetében. Ez az album a Magic Foresttel kezdődött stílust folytatja, és még tovább fejleszti azt. Nagyon dallamos anyag közeleg. Épp mostanában gondoltam bele, hogy már több, mint 60 számot írtam az Amberian Dawnnak az elmúlt években, és nagyszerű rájönni, hogy nem vesztettem el mindeközben „A Lángot”. Minden egyes új AD albummal úgy érzem, újjászületek. Ez az album lesz az eddigi legjobb, ez nem vitás!!“

Az AMBERIAN DAWN továbbá bemutatja új basszusgitárosát, Jukka Hoffrent, aki egy nagyon tapasztalt és tehetséges finn zenész (Adamantra, Epicrenel, Ragged Saints). “Most már hivatalos! Jukka igazából nem is annyira új arc számunkra. Előző, „Magic Forest” című albumunkon már feltűnt a felvételeknél. Most mindenkinek lesz lehetősége találkoznia Jukkával következő koncertünkön, ami április 22-én lesz Helsinkiben. Üdv az Amberian Dawnban, Jukka !!”

További infó:
www.amberiandawn.com
https://www.facebook.com/amberiandawn

Kapcsolódó cikkek

Az Amberian Dawn felfedi az “Innuendo” borítóját!

KMZ

Az Amberian Dawn felfedi albumának címét, kiadási dátumát, és bejelenti európai turnéját!

KMZ

Hot News: Amberian Dawn Reveal Album Cover And Announce Release Date Of Magic Forest!

KMZ

Hot News: Amberian Dawn Signs With Napalm Records! New Album „Magic Forest” Out in June 2014!

KMZ

Tristania, Van Canto, Serenity, Xandria, Amberian Dawn – Koncertbeszámoló

Gwanath

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek