Hírek

Anaal Nathrakh beveti újabb keserű dalát a Noisey-n

Noisey elénk tárja Anglia kedvenc extrém metál fenegyerekének, ANAAL NATHRAKH-nak újabb keserű ódáját. Legújabb daluk, a „The One Thing Needful” a negyedik darab közelgő „Desideratum” nagylemezükről, mely a héten jelenik meg a Metal Blade Records-nál.

A Decibel Magazin által „jelenlegi modern extrém metál színtérben működő legfélelmetesebb és legtalálékonyabb banda”-ként, „elit szintű agyfasz”-ként és „hangpusztító”-ként megkoronázott „Desideratum” csordultig van annyi dühvel, amivel egy egész nemzetet lehetne elpusztítani. Az AngryMetalGuy így véleményezte látatlanban a lemezt „a „Desideratum” a rossz szándék kinyilatkoztatása, egy fegyverbe hívás a tömegek számára és az armageddon elhozatalára. ANAAL NATHRAKH folytatja rá jellemző grindelő mulatságát, és pokolba az épelméjűséggel, magukkal vonszolják a szánalmas segged. Hódolj be és sütkérezz hát ismét az őrületben.

Taglózzon le titeket is a „The One Thing Needful” vehemens hangzása a Noisey-n ITT.

Továbbá szakítsátok be dobhártyátokat a „Monstrum In Animo”-val, mely jelenleg a Decibel magazin oldalán streamelhető.

ANAAL NATHRAKH – gitáros/basszusgitáros/programozó Mick Keney vokalista David Hunt AKA V.I.T.R.I.O.L. táraságában – az igazi gonoszság hangjait adja vissza. A sikító boszorkányénekekkel és a hagyományos vokálszettekkel az irányított káosz sűrű háttere előtt, amit ANAAL NATHRAKH megtestesít, kővé dermeszt, egyben mégis csábít. Szétzúzó zenei virtuózság, zsenialitás és széles paletta keverve mozgékony, rettentő mizantróp és pengeéles intelligenciával, ANAAL NATHRAKH hangzását átszövi a tapintható veszély aminek gyakorlatilag nincs párja a metál világában. A „Desideratum” producere Kenney volt, a vokált a Necrodeath Studios-ban vették fel, a zene trackelését és mixelését a The Black Flamingóban végezték.

Az album október 24-én jelenik meg a Metal Blade Records-on. Addig is látogassatok el a metalblade.com/anaalathrakh oldalra, ahol megtekinthetitek a számtalan kiváló előrendelési csomagot.

http://www.anaal-nathrakh.com
http://www.facebook.com/Anaalnathrakhofficial
http://www.metalblade.com/anaalnathrakh

Kapcsolódó cikkek

Anaal Nathrakh Interjú

KMZ

Anaal Nathrakh „Desideratum” nagylemeze teljes egészében streamként meghallgatható a Revolver magazin oldalán

KMZ

Anaal Nathrakh „Monstrum In Animo” a Decibelen!

KMZ

Anaal Nathrakh – Birmingham extrém metál fenegyerekei kiadják októberben a „Desideratum”-ot

KMZ

Hot News: Anaal Nathrakh signs to Metal Blade Records!

KMZ

ANAAL NATHRAKH – Vanitas

Melciah

Anaal Nathrakh, Limb for a Limb, Harvester – Koncertbeszámoló

Morhguel

Anaal Nathrakh Interjú

theblackest

ANAAL NATHRAKH – In The Constellation Of The Black Widow

theblackest

ANAAL NATHRAKH – Eschaton

akarmi

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek