Hírek

Anaal Nathrakh „Monstrum In Animo” a Decibelen!

Az angol öreg motoros extrém metál duó ANAAL NATHRAKH örömmel teszi tönkre mindenki napját a „Monstrum In Animo” visszataszító hangjaival, melyet a Decibel Magazinon hallhattok.

Ez a rettenetes új dal a banda hamarosan berobbanó „Desideratum” nagylemezéről van. Producere gitáros/basszus/programozó Mick Kenney, a vokált a Necrodeath Studios-ban vették fel, a trackelést és mixelést a The Black Flamingo-ban végezték. „Desideratum” tizenegy fantasztikusan komisz ódát hoz a szenvedésről és elkeseredésről. Decibel Magazin szerint: „a már hihetetlenül ugyanazt a színvonalat tartó birminghami black metálos csapat egyszerűen egyike a legfélelmetesebb és leginnovatívabb bandáknak, akik jelenleg a modern extrém metál színterében működnek. Csúcskategóriás agyfasz. Hangos pusztítók…

Érezzétek a harmadik menetelés perzselését a „Monstrum In Animo”-val, mely meghallgatható a Decibel Magazin oldalán: decibelmagazine.com

Metalsucksa legjobb bandák egyike, ha horror- és terrorkeltésről van szó… mestere az extrém metálnak” nevezte, Pitchfork szerint „rémségek hullámvasútja” míg PopMatterskárhozatunk hangja”-ként jellemezte ANAAL NATHRAKH-ot, ami csak egy célért létezik: az igazi gonoszság hangjait visszaadni.

Desideratumoktóber 24-én vezeti majd a földet a Napba. Addig a bátor lelkek megízlelhetik az „Idol”-t, melynek streamje itt található: metalblade.com/anaalathrakh. Az oldalon találhattok még pár fasza előrendelési csomagot, a rajongók pedig előrendelhetik az albumot iTunes-on, ahol utána azonnal letölthetik az „Idol”-t.

http://www.anaal-nathrakh.com
http://www.facebook.com/Anaalnathrakhofficial
http://www.metalblade.com/anaalnathrakh

Kapcsolódó cikkek

Anaal Nathrakh Interjú

KMZ

Anaal Nathrakh „Desideratum” nagylemeze teljes egészében streamként meghallgatható a Revolver magazin oldalán

KMZ

Anaal Nathrakh beveti újabb keserű dalát a Noisey-n

KMZ

Anaal Nathrakh – Birmingham extrém metál fenegyerekei kiadják októberben a „Desideratum”-ot

KMZ

Hot News: Anaal Nathrakh signs to Metal Blade Records!

KMZ

ANAAL NATHRAKH – Vanitas

Melciah

Anaal Nathrakh, Limb for a Limb, Harvester – Koncertbeszámoló

Morhguel

Anaal Nathrakh Interjú

theblackest

ANAAL NATHRAKH – In The Constellation Of The Black Widow

theblackest

ANAAL NATHRAKH – Eschaton

akarmi

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek