Hírek

Anciients – Dob playthrough stream

Nézzétek meg, ahogy ANCIIENTS gitárosa, Mike Hannay előadja a „Faith And Oath” című dalt ITT.

A klipet a banda CBC Rádió „The Toque Session” koncertjén vették fel, mely nem más, mint egy sor ingyenes műsor a tél közepi koncertekről a CBC Studios-ban, ahol minden zenei műfaj tehetségeit bemutatják.

ANCIIENTS nemrég befejezte debüt „Heart Of Oak” nagylemezének turnéciklusát, jelenleg pedig mélyen beleásta magát legújabb albumának írási folyamatába, mely a tervek szerint 2015-ben jelenik meg a Season Of Misten keresztül.

Heart Of Oakstream

Tracklist:

1. Raise the Sun
2. Overthrone
3. Falling in Line
4. The Longest River
5. One Foot in the Light
6. Giants
7. Faith and Oath
8. Flood and Fire
9. For Lisa

 

Kanada híres saját illegálisan főzött alkoholjáról, melyet gyakran csak az árulkodó nevű „white diesel”-ként emlegetnek.  Azonban ez a fahordókban érlelt whisky folyamatosan gazdagszik ízben és minőségben, míg végül megkapja a „tölgy szívét (heart of oak)”. ANCIIENTS gyönyörű nagylemeze büszkén viseli ennek az imádott italnak a nevét és osztozik tulajdonságain. A dalírás megrészegít, a hangzás lágyan folyik, földes íze pedig tökéletesen keveri a sötét tónusokat. A „Heart Of Oak” a rock és metál ízletes keverékét hozza, melynek érzelmes és egyedi stílusa közel helyezi olyan bandákhoz, mint a MASTODON, KYLESA, BARONESS, THE SWORD és HIGH ON FIRE.

A 2009-es alapítású ANCIIENTS a 3 Inches Of Blood volt tagját, Aaron „Boon” Gustafsont vonultatja fel basszuson, akit a kiváló gitáros és énekes duó Kenneth Paul Cook és Chris Dyck kísér roppanós riffekkel. Dobos Mikey Hannah adja a folyamatos löketet a háttérből kifinomult ütemeinek vég nélküli játékával. A kanadaiak azonnal magukra vonták a figyelmet 2011-es 7’’ EP-jükkel, a „Snakebeard”-del, melynek köszönhetően olyanokat kísértek el az úton, mint a High On Fire, Goatwhore, Boris és Three Inches Of Blood. Mindössze a banda egyetlen kiadványára és lenyűgöző élő előadásaira alapozva a Decibel magazin egy korábbi kommentjében „2013 legvártabb albumá”-nak nevezte a „Heart Of Oak”-ot. Ízleljétek meg ti is ennek a kiváló italnak hagyományos heavy fűszereit és kifinomult modern megvalósítását!

Tagok:

Kenneth Paul Cook – gitár, vokál
Chris Dyxk – gitár, vokál
Aaron „Boon” Gustafson – basszusgitár
Mikey Hannay – dob

www.anciients.com
www.facebook.com/anciients

Kapcsolódó cikkek

Anciients – Ibex Eye (Official Premiere)

KMZ

Anciients – Roadburn audiostream

KMZ

Hot News: Anciients are rocking Europe!

KMZ

Hot News: Anciients streaming new record „Heart of Oak!”

KMZ

Hot News: Anciients stream new song „Faith and Oath!”

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Warbeast, Anciients, Chaostar, Disperse

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Anciients, Kylesa, Hell Militia, Koldbrann, Septicflesh

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek