Hírek

Anciients – Roadburn audiostream

A dán 3voor12 rádióállomáson hallható ANCIIENTS Roadburn Festival 2014 streamje. Ez a koncert volt a kanadai banda első európai fellépése, valamint ASG-vel közös turnéjuk indítója, mely meghallgatható ITT.

ANCIIENTS nemrég befejezte debüt „Heart Of Oak” nagylemezének turnéciklusát, jelenleg pedig mélyen beleásta magát legújabb albumának írási folyamatába, mely a tervek szerint 2015-ben jelenik meg a Season Of Misten keresztül.

Heart Of Oakstream

Kanada híres saját illegálisan főzött alkoholjáról, melyet gyakran csak az árulkodó nevű „white diesel”-ként emlegetnek.  Azonban ez a fahordókban érlelt whisky folyamatosan gazdagszik ízben és minőségben, míg végül megkapja a „tölgy szívét (heart of oak)”. ANCIIENTS gyönyörű nagylemeze büszkén viseli ennek az imádott italnak a nevét és osztozik tulajdonságain. A dalírás megrészegít, a hangzás lágyan folyik, földes íze pedig tökéletesen keveri a sötét tónusokat. A „Heart Of Oak” a rock és metál ízletes keverékét hozza, melynek érzelmes és egyedi stílusa közel helyezi olyan bandákhoz, mint a MASTODON, KYLESA, BARONESS, THE SWORD és HIGH ON FIRE. A 2009-es alapítású ANCIIENTS a 3 Inches Of Blood volt tagját, Aaron „Boon” Gustafsont vonultatja fel basszuson, akit a kiváló gitáros és énekes duó Kenneth Paul Cook és Chris Dyck kísér roppanós riffekkel. Dobos Mikey Hannah adja a folyamatos löketet a háttérből kifinomult ütemeinek vég nélküli játékával. A kanadaiak azonnal magukra vonták a figyelmet 2011-es 7’’ EP-jükkel, a „Snakebeard”-del, melynek köszönhetően olyanokat kísértek el az úton, mint a High On Fire, Goatwhore, Boris és Three Inches Of Blood. Mindössze a banda egyetlen kiadványára és lenyűgöző élő előadásaira alapozva a Decibel magazin egy korábbi kommentjében „2013 legvártabb albumá”-nak nevezte a „Heart Of Oak”-ot. Ízleljétek meg ti is ennek a kiváló italnak hagyományos heavy fűszereit és kifinomult modern megvalósítását!

Tagok:

Kenneth Paul Cook – gitár, vokál
Chris Dyxk – gitár, vokál
Aaron „Boon” Gustafson – basszusgitár
Mikey Hannay – dob

www.anciients.com
www.facebook.com/anciients

Kapcsolódó cikkek

Anciients – Ibex Eye (Official Premiere)

KMZ

Anciients – Dob playthrough stream

KMZ

Hot News: Anciients are rocking Europe!

KMZ

Hot News: Anciients streaming new record „Heart of Oak!”

KMZ

Hot News: Anciients stream new song „Faith and Oath!”

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Warbeast, Anciients, Chaostar, Disperse

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Anciients, Kylesa, Hell Militia, Koldbrann, Septicflesh

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek