Hírek

Ann my Guard – új dal és videoklip

Megjelent a hazai babametál képviselőinek legújabb dala és a videóklipje 

Az Ann my Guard 2013 tavaszán rögzítette az első, 13 számos nagylemezét Vári Gábor producer segítségével. A tavasszal megjelenő Innocence Descent albumról elsőként a Crush Honey című számhoz forgatott a zenekar klipet.

„Mivel az egyik legbulisabb, a 90-es évek csajos poprock zenéit idéző dalról van szó, ezért mindenféleképpen vidám képekkel akartuk prezentálni a Crush Honey hangulatát a filmkockákon. Nem akartuk túlbonyolítani a forgatókönyvet: meghívtunk egy csomó barátot, bemaszkíroztuk őket cuki erdei lényekké, kaptak sok sört meg sok egyéb finomságot. Persze a szerelmi szál sem hiányozhatott a sztoriból: a fehér ruhában táncoló hősnőnk megpillantja a varjú hercegét, majd a bűnbeesést szimbolizáló eperrel megdobálva ő is fekete nővé változik.

A 13 számos nagylemezünk egyébként egy háttértörténettel is rendelkezik és ennek a sztorinak az egyik fontos része a klipben történő eseménysorozat. Mi még a mai napig hiszünk abban, hogy egy nagylemezhez nem csak jó dalok, hanem tudatosan felépített koncepció, szimbólumok és gondosan megtervezett vizuális világ is tartozik. Reméljük a hamarosan megjelenő Innocence Descent albumunk sokak számára tartogat meglepetéseket és rejtvényeket a sokszínű dalok mellett.” – mondja Baumann Tóth Eszter Anna, a zenekar alapítója és frontembere.

Crush Honey single és a hamarosan megjelenő nagylemez a norvég Smash Fabric Records gondozásában jelenik meg.

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Stream Ann My Guard’s debut Album “Innocence Descent” now for free

KMZ

Hot News: Hungarian melodic rock/metal band Ann my Guard release their debut Album “Innocence Descent” on Smash Fabric Records

KMZ

Hot News: Hungarian Ann My Guard with international debut on norwegian Smash Fabric Records

KMZ

Hot News: Hungarian doll metal band Ann My Guard signs to norwegian Smash Fabric Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek