Hírek

Anneke van Giersbergen bejelenti a „Day After Yesterday” boxset megjelenését

Anneke van Giersbergen örömmel jelenti be a „Day After Yesterday” június 15-ös megjelenését egy 4CD boxset formájában, melyen a négy Agua De Annique album hallható, úgy mint az „Air” (plusz a bónuszdal), a „Pure Air”, „In Your room” és „Live In Europe”. A kiadvány mellé fotók, albumképek és kiegészítő jegyzetek is társulnak.

Anneke így nyilatkozott:

Mikor 2007-ben elkezdtem szóló pályafutásomat, úgy éreztem hogy a határ a csillagos ég. Az Agua de Annique címke alatt kiadott négy album fontos pontot jelöl életemben és karrieremben is. A különféle zenei stílusok és formák felfedezésének szabadsága izgalmas volt. Egyben lehetőséget adott, hogy együtt dolgozhassak rengeteg zenészbarátommal. Nagyon büszke vagyok erre a gyönyörű box setre melynek létrehozásában aktívan részt vettem. A kivitelezése gyönyörű, a képek, dalok és lábjegyzetek pedig már csak hab a tortán.

Anneke 1994-ben szerezte meg első elismerését a metál közösségben, mikor csatlakozott a The Gatheringhez a „Mandylion” felvételére, mely a banda harmadik albuma és végső áttörése volt. Hírnevüket tovább erősítette súlyos gitárjaik egyedi dinamikája melyekhez kristálytiszta vokál dallamok társultak, mely napjainkig ihletet ad a metálrajongók új generációjának.

Anneke 13 éve alatt a The Gathering nyolc albumot adott ki, többször körbeturnézta a világot és megkapta a Holland’s Edison és Live XS díjakat zenei eredményeiért. 2007-ben Anneke komoly döntést hozott és elhagyta a bandát hogy egyéb tevékenységeknek, többek között az Agua de Annique projekt beindításának szentelhesse idejét. Idén kiadta új projektjének, a The Gentle Stormnak debütjét melyen ismét dán zenészbarátjával, Arjen Anthony Lucassennel zenél. Anneke jelenleg ezzel turnézik egy különlegesen összeállított banda társaságában, mellyel 2015 végéig lesznek úton.

http://www.annekevangiersbergen.com
www.facebook.com/annekevangiersbergenofficial

Kapcsolódó cikkek

Delain és Anneke Van Giersbergen koncert novemberben

KMZ

Hot News: Anneke van Giersbergen announces further European tour dates for 2014

KMZ

Hot News: Anneke van Giersbergen premieres brand new video for ‘My Mother Said’

KMZ

Hot News: Anneke van Giersbergen – ‘Drive’ out now in Europe; lyric video for ‘The Best Is Yet To Come’ launched

KMZ

Hot News: Anneke van Giersbergen offers free download of ‘We Live On’ from forthcoming new album ‘Drive’

KMZ

Hot News: Anneke van Giersbergen reveals title track of new album; joins Progressive Nation At Sea 2014

KMZ

Hot News: Anneke Van Giersbergen signs to InsideOutMusic for forthcoming album ‘Drive’

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek