Hírek

Apophys – A holland death metál légió kiadja új single-jét debütáló teljes albumáról a No Clean Singing által

Az Apophis aszteroida szavából származtatva, mely az első észlelések szerint esélyes, hogy pusztító hatással a Földnek ütközik 2029. április 13-án, a holland APOPHYS metál légió – amely bestiális sorai között tudhatja többek között a God Dethroned, Prostitute Disfigurement, Detonation és Toxocara bandák tagjait – 2012-ben kovácsolódott össze, és azóta sebészi pontossággal vágták bele magukat a modern death metal szcéna húsába.

A Prime Incursion a közelgő debütáló teljes albumuk, mely a tervek szerint jövő hónapban fog csapást mérni a tömegekre a Metal Blade Records által. A Kevin Quilligan énekes által kevert és Stefano Morabito által a 16th Cellar Studioban (Fleshgod Apocalypse, House Of Penance stb.) masterelt album kilenc ádáz himnuszt szólaltat meg sci-fi death metal környezetben, olyan szövegekkel melyek témája a transzcendentális utazás, gyors evolúciós fejlődés, globális járványok, és mesterséges intelligenciák alkotójuk ellen való lázadása körül forog.

A kiadvány megünnepléseként napjaink brutalitás-portálja a No Clean Singing nagy örömmel ajánlja a második metszést „Miscreants” címmel a nyilvánosságnak. A friss single kapcsán a banda a következőket kommentálta: „A ‘Miscreants’ egy történetet mond el a kísérleti alkotásról. A dal e történet körül ölt formát. Először van a kísérlet, egy groove-os felvezetéssel. Ezután jön a kudarc felismerése: a kísérlet borzasztó rosszul sült el. A végső fázis a kísérlet elpusztítása. Robbanó ütemmel kísért, tomboló tetőponttal a végén.„.

A No Clean Singing hozzátette: „A lüktetés rögtön az ütős riffek csatasorával kezdődik, amik fába ütött szögként kalapálnak a földbe, a légkalapács pedig ezzel nem áll meg. A zene egyenes út headbang-citybe, de nem csak erről szól.

Zúdítsd magadra a „Miscreants„-et ITT.

Számaikat a technikalitás helyett a dalok struktúrájára összpontosítva az APOPHYS egy olyan hangot testesít meg, mely egyszerre ádáz, torokból előtörő és aprólékosan elrendezett, mégis élő és agybamászóan emlékezetes, felidézve az olyan death metal legendák visszataszító varázsát, mint a Cannibal Corpse, Suffocation, Immolation és Pyrexia. Az APOPHYS Prime Incursion lemeze a Metal Blade Records által jön 2015. április 7-én. Előrendelési csomagok már elérhetőek a metalblade.com/apophys oldalon, ahol ízelítőt kaphatsz az első, „Requiem For The Absurd” single-be is.

http://www.apophys.nl
http://www.facebook.com/apophysdeath

Kapcsolódó cikkek

Az Apophys bemutatja „The Red Planet” című videóját!

KMZ

Apophys – A hollandok tavasszal szabadjára engedik debütáló anyagukat

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek