Hírek

Apophys – A hollandok tavasszal szabadjára engedik debütáló anyagukat

A holland death metal játszó APOPHYS – akik bestiális soraik között tudhatnak többek között God Dethroned, Prostitute Disfigurement, Detonation és Toxocara tagokat is – készen állnak debütáló „Prime Incursion” albumuk kiadására, április 3-án a Metal Blade Records gondozásában.

Az Apophis aszteroida szavából származtatva, mely az első észlelések szerint esélyes, hogy pusztító hatással a Földnek ütközik 2029. április 13-án, az APOPHYS 2012-ben kovácsolódott össze, és azóta sebészi pontossággal vágták bele magukat a modern death metal szcéna húsába. Számaikat a technikalitás helyett a dalok struktúrájára összpontosítva az APOPHYS egy olyan hangot testesít meg, mely egyszerre ádáz, torokból előtörő és aprólékosan elrendezett, mégis élő és agybamászóan emlékezetes, felidézve az olyan death metal legendák visszataszító varázsát, mint a Cannibal Corpse, Suffocation, Immolation és Pyrexia. A Kevin Quilligan énekes által mixelve és Stefano Morabito által masterelve a 16th Cellar Studioban (Fleshgod Apocalypse, House Of Penance stb.), a banda közelgő „Prime Incursion” albuma kilenc szadista himnuszt szólaltat meg a sci-fi death metal környezetben, olyan szövegekkel melyek témája a transzcendentális utazás, gyors evolúciós fejlődés, globális járványok, és mesterséges intelligenciák alkotójuk ellen való lázadása körül forog.

Kevin Quilligan énekes így kommentált: „A bolygónk galaktikus aknamezőben történő bolyongásának gondolata eszembe juttatja, mennyire törékeny is létünk. És bár van aki szerint ez egy elkeserítő és lehangoló gondolat, én ezt a rádöbbenést használtam hogy valami ténylegesen apokaliptikus dolgot hozzak létre; egy kiteljesedett, önellátó death metal gépezetet amiben én, mint személy törékeny vagyok, de részeként erősebb, mint valaha. Ez az APOPHYS. Közeledünk.

Készüljetek az invázióra az alábbi linken játszott „Requiem For The Absurd„-dal, mely az album harmadik darabja: http://www.metalblade.com/apophys

Prime Incursion” track listing:
1. Dimensional Odyssey
2. Miscreants
3. Requiem For The Absurd
4. The Antidote
5. Ego
6. The Sentient
7. The Final Step
8. Humanity’s Epilogue
9. The Red Planet

Az APOPHYS:
Kevin Quilligan – ének
Sanne van Dijk – gitár
Koen Romeijn – gitár
Michiel van der Plicht – dobok
Mickeal Schuurman – basszus

Az APOPHYS‘ „Prime Incursion” albuma 2015.04.03-án kerül kiadásra, a Metal Blade Records gondozásában. Előrendelés lehetséges a http://www.metalblade.com/apophys oldalon, ahol további APOPHYS infókat is közzéteszünk a következő hetekben. Álljatok készenlétben.

http://www.apophys.nl
http://www.facebook.com/apophysdeath

Kapcsolódó cikkek

Az Apophys bemutatja „The Red Planet” című videóját!

KMZ

Apophys – A holland death metál légió kiadja új single-jét debütáló teljes albumáról a No Clean Singing által

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek