Hírek

Archgoat – Új album részletei

ARCHGOAT hamarosan kiadja új szonikus istenkáromlását „The Apocalyptic Triumphator” címmel.

Ez a Temple of Black Moonban felvett újabb sátáni áldozat az alábbi dalokat kínálja:

A)
Intro (Left Hand Path)
Nuns, Cunts & Darkness
The Apocalyptic Triumphator
Phallic Desecrator Of Sacred Gates
Grand Luciferian Theophany
Those Below (Who Dwell In Hell)

B)
Intro (Right Hand Path)
Congregation Of Circumcised
Sado-Magical Portal
Light Of Phosphorus
Profanator Of The 1st Commandment
Funeral Pyre Of Trinity

Szokás szerint a borítót a legendás művész, Chris Moyen (BEHERIT, BLASPHEMY, stb) készítette, megtekinthető ITT.

Az istentelen black/death metál eme újabb darabja télen jelenik meg CD-n, bakeliten és digitális letöltés formájában.

A banda 1989-ben alakult a pokol szárnyai alatt, hogy terjessze a lázadó angyal szavát. Az akkori tagok Angelslayer (Growls of the Fullmoon), Ritual Butcherer (Axe of Black Mass) és Blood Desecrator (Bombardment) voltak.

Első demójukat 1991-ben engedték szabadjára „Jesus Spawn” címmel. 1992-ben istentelen szövetség köttetett ARCHGOAT és a Necropolis Records között, 1993-ban pedig megjelent „Angelcunt (Tales Of Desecration)” című MLP-jük. ARCGOAT 1993-ban kezdte meg Necropolis Records nagylemezük felvételeit, azonban a kiadóval kialakult ellentétek miatt az anyagot nem adták ki, 1993 végén pedig ARCGOAT eltűnt a manapság annyira kommersz black metál színtérből.

Az egykor oly vakító sötét láng egészen 2004-ig aludt, mikoris újra felszóltak a kürtök a sötét hadjárat folytatására. 2004-ben kiadták 1993-ban felvett anyagukat az „Angelslaying Black Fucking Metal” 7’’ EP formájában a Hammer of Hate Records-on. A tagság az eredeti volt Blood Desecrator kivételével, akit Leneth the Unholy Carnager váltott le session dobosként. Több mint tíz év után az első sötét misét a finnországi Kouvolában tartották 2005. július elsején. Feladata végeztével Lenethet lecserélték az állandó dobos Sinisterrorral. 2005-ben a sötét hadjárat megszállta Európát BEHEXEN és HELL MILITIA társaságában a „Tour of the Black Moon” keretében

A kilencvenes évek dalainak színtiszta fekete energiáit összegyűjtve ARCHGOAT a Temple of the Black Moonba vonult, hogy elkészítse debüt nagylemez LP-jét, mely végre a káromlás árnyát vetheti a megerőszakolt Szűz Máriára. A „Whore of Bethlehem” 2006-ban jelent meg a Hammer of Hate Records-on és ez jelentette a végső megerősítést a gyalázat útján, megmutatva, hogy a sötét láng ugyanolyan erővel ég mint régen. A CD megjelenése után ARCHGOAT és a Hammer of Hate Records útjai szétváltak, a banda pedig a Blasphemous Underground Productions mellett folytatta utazását, akik az album bakelit kiadását kezelték. Új kor hajnala virított a sötét lángra…

A koromsötét dalok menetelése 2007-ben folytatódott a BLACK WITCHERY társaságában a „Desecration & Sodomy” európai turnéval. Az európai támadás kilenc helyszínt érintett, vadsága nem hagyott maga után túlélőt, ARCHGOAT és BLACK WITCHERY sötét lelkének egyesülését pedig fekete bakelitbe öntve örökítette meg 2008-ban a Blasphemous Underground Productions „Desecration & Sodomy” névre keresztelve.

ARCHGOAT megkezdte második nagylemezének írási munkálatait. 2009 elején jelent meg a „The Light-Devouring Darkness” és első sötét hadjáratuk az Egyesült Államokban és Mexikóban a „The Light-Devouring Black Crusade” keretében. Ez az egy út, ez az út Lucifer imádásához. A Blasphemous Underground Productions kilépett, az új szentségtelen szövetség a Debemur Morti Productions-al született.

Két évtizednyi ördögimádat megünneplésére egy különleges évfordulós ARCHGOAT duplabakelitet készítettek, melyen a korábbi kiadványok anyagai valamit eddig még soha nem hallott dalok hallhatók, így kovácsolva ezt a sötét történelmet egy kiadványba. 2010-ben jelent meg „The Aeon Of The Angelslaying Darkness” címmel. A sötétség pedig legutóbb 2011-ben bukkant fel, hirdetve a vegytiszta grindelő gyalázatot „Heavenly Vulva (Christ’s Last Rites)” címmel.

Kapcsolódó cikkek

ARCHGOAT – Heavenly Vulva (Christ’s Last Rites)

Stillborn

Hot News – Archgoat: New Mini-Album Streaming In Its Entirety

KMZ

Hot News – Archgoat: Entire new mini album streaming

KMZ

Hot News – Archgoat: One song available for streaming

KMZ

Hot News – Archgoat: Mini album details revealed

KMZ

ARCHGOAT – The Light-Devouring Darkness

Stillborn

ARCHGOAT – Whore Of Bethlehem

Necrofaust

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek