Hírek

As We Draw – „Mirages” teljes stream, előrendelés és ingyenes letöltés

A francia post-metál AS WE DRAW legújabb albumának, a „Mirages”-nek streamje, előrendelése és ingyenes letöltése elérhető a Throatruiner Records-on. Az album hangmérnöke és mixere a dobos Amaury Sauvé (Birds in Row, Calvaiire, Plebeian Grandstand) volt a La Senelle-ben, a masterelést pedig Magnus Lindberg (Cult of Luna) végezte. Az album október 4-én jelenik meg delux 2LP-n és CD-n.

Stream, előrendelés, letöltés: http://store.throatruinerrecords.com/bands/as-we-draw

„A „Mirages” a francia erőgép AS WE DRAW lenyűgöző második nagylemeze. 2009 óta saját fejlődésük nyomában, a srácok ráhúzták egyedi megközelítésüket a post-metál és noisy hardcore-ra ambíciúzus dalaikkal és lehengerlő fellépéseikkel. 2010-es „Lines Breaking Circles” folytatása, három évnyi munkával a banda elhatározta, hogy megmérettetés elé helyezi magukat és a hallgatóságot is minden al-műfajban, közhelyben és általánosságban. Bizonyítékként az album a banda által írt leghosszabb dallal kezdődik. A „The Window” egy tíz perces csúszda, ami a kísérteties és kifinomult dallamokból a maga alá gyűrő részekbe folyik még mielőtt elsüllyedne a hihetetlen fagyos végben.

Az album a powertrio szakértelmének eredménye, ahol a sűrű, megfeszített dalok (Blackmail, Denial) a gazdag hangulatú és hatalmas kiterjedésű dalok (Shipwreck, Fata Morgana) állnak. Dobosuk, Amaury Sauvé hangmérnöki és mixelési munkálataival, Magnus Lindberg masterelésével és a más szemein át szemlélt paranoia témájával a „Mirages” a sötét és előrenéző heavy zene egy lenyűgöző darabja.”

http://throatruinerrecords.com/

Kapcsolódó cikkek

AS WE DRAW – Mirages

Golysz

Hot News: As We Draw completes new album, 2xLP/CD out this fall on Throatruiner Records

KMZ

As We Draw Interjú

MelancholyR

AS WE DRAW – Lines Breaking Circles (Re-release)

MelancholyR

Hot News: Throatruiner Records re-releases As We Draw’s „Lines Breaking Circles”, new album in 2013

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek