Hírek

At Night I Fly – beharangozó

Az AT NIGHT I FLY zenekart a magyar progresszív zenei színtér elismert szereplői alapították.

Bátky ‘BZ’ Zoltán énekes neve a nemzetközi fronton is nevet szerzett Stonehenge, valamint a világszerte elismert After Crying révén ismert, de alapító tagja volt a Fonogram díjas Wendigo zenekarnak, dolgozott a legendás Beau Hill producerrel a H.A.R.D. Traveler című lemezének dalain, valamint a Queen Emlékzenekar frontembere.
Horváth András Ádám gitáros a Dreyelands gitárosa, dalszerzője és vezetője: a zenekar debütáló albumát a finn Lion Music adta ki. A nemzetközi szinten elismert After Crying gitárosa, emellett produceri, dalszerzői feladatokkal foglalkozik más zenekarok lemezein.
Nagygyörgy Gábor dobos neve az igényes, instrumentális zenét játszó K3 soraiból lehet ismerős: a kritikusok által is nagyra értékelt lemezeiken többek között a Dream Theater billentyűse, Jordan Rudess is vendégszerepelt.
Hegyaljai-Boros Zoltán basszusgitáros zenei élete igen sokrétű, hiszen komolyzenészként brácsán játszik sokféle produkcióban, emellett basszusgitározik a Reason nevű formációban, de gitárosként és dobosként is több projektben érdekelt.

November 5-én jelenik meg hivatalosan a zenekar első EP-je, a négy számot tartalmazó September Kills. A Horváth András Ádám és Hidasi Barnabás producer-páros által felügyelt felvételeket és utómunkákat követően az anyag egyrészt ingyenesen, teljes egészében meghallgatható lesz a zenekar weboldalán valamint egyéb közösségi oldalain, megvásárolni pedig a magyar és nemzetközi digitális terjesztői hálózatokban lehet.

A zenekar honlapján (http://atnightifly.hu) a mai naptól megtekinthető egy videós beharangozó, amelyben már egy kis részlet hallható is az egyik dalból. Emellett a weboldalon a stúdiózás folyamatát is vissza lehet követni blogbejegyzések formájában. Az AT NIGHT I FLY Facebook oldala szintén ma indult, és a https://www.facebook.com/atnightiflyband címen található.

Kapcsolódó cikkek

At Night I Fly – The Sacrificial Lamb – dal- és klippremier az ősszel érkező második nagylemezről & album press release

KMZ

At Night I Fly – megjelent a progresszív metalosok Mirror Maze című első nagylemeze!

KMZ

At Night I Fly – dalpremier a pénteken érkező Mirror Maze nagylemezről!

KMZ

At Night I Fly – hallgasd meg az első dalt a progresszív metalosok decemberben érkező albumáról

KMZ

AT NIGHT I FLY – September Kills EP

Black

At Night I Fly Interjú

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek