Hírek

Audionerve – Fantasztikus visszajelzések

Nemrégiben hírt adtunk az Omega Diatribe-ból ismert gitárosnak, Hájer Gergőnek a stúdió-projekt formációjáról az Audionerve-ről, aminek a debütáló nagylemeze szeptember 3-án jelent meg ‘Burn Your System’ címmel, ahol olyan zenészek működtek közre, mint Nick Oshiro a Static-X-ből, Kevin Talley a Suffocation-ből, Schrottner Tamás az Ektomorf-ból, valamint Vincze Andres az ex-Monastery-ből.

A jelek minden bizonnyal arra mutatnak, hogy nem csak egy stúdió-projektként kell gondolnunk az Audionerve. Hájer Gergő az alábbiakat nyilatkozta a jelen álláspontról:

“Fantasztikus visszajelzéseket kaptunk a lemezről, ami nagyon sokat jelent nekem. Nem számítottam arra, hogy ekkora igény lenne a hallgatók részéről egy hasonló attitűdöt képviselő zenére 2017-ben, hiszen számomra az volt a legfontosabb, hogy szimplán csak kiadjam magamból ezeket a dalokat.
Az utóbbi néhány hónapban viszont annyit rágták a fülem ez ügyben, hogy csak színpadra kéne vinni a produkciót, hogy összeültünk néhány zenész barátommal, akikkel már régóta terveztük a közös zenélést és elpróbáltunk néhány tételt. Úgy tűnt, hogy baromira működik a kémia közöttünk és a dalok is hatalmasat szólnak élőben!
A közös zenélés hatására gyorsal le is forgattunk egy klipet, az alábbi formációval:

Dobok – Makai László (Apey & The Pea)
Ének – Vincze Andres (ex-Monastery)
Basszusgitár – Csák ‘Carlose’ Károly (gRain)
Gitár – Höflinger Tamás (Omega Diatribe)
Gitár – Hájer Gergő (Omega Diatribe)

Addig is míg nem érkezik a klip, egy szöveges videóval kedveskedünk nektek a ‘Pirate Tooth’ című dalhoz: https://www.youtube.com/watch?v=-kX0NbeXHUs

Az Audionerve Facebook oldala: https://facebook.com/audionervemusic

Kapcsolódó cikkek

Új Audionerve dal a készülő második nagylemezről!

KMZ

Audionerve – Ghost Train (Official music video)

KMZ

Meghallgatható a teljes Audionerve – Burn Your System c. lemez

KMZ

Audionerve lemezmegjelenés, nemzetközi nevekkel

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek