Hírek

Audionerve – Ghost Train (Official music video)

Megjelent az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő projektjének, az Audionervenek a bemutatkozó klipje, ami a 2017-ben megjelent Burn Your System című lemezen található Ghost Train c. dalra forgott. A lemez többek között a második helyen landolt az „Év debütáló albuma” kategóriában a Hang-Súly Zenei Díjazáson.

Gergő az alábbiakat mesélte a klipről és az Audionerve jelenlegi helyzetéről:
„A klipet még 2017 Novemberében forgattuk le egy állati hideg napon a Balatontól nem messze, egy elhagyatott kis község romjainál.
Az anyagot a Sonic Visual-os srácokkal forgattuk, akikkel később legalább ötször teljesen újrakezdtük a vágást és az utómunkát. Mindig túl modernnek hatott a végeredmény, mi meg pont azt akartuk elkerülni. Inkább arra törekedtünk, hogy a 90-es évek VHS korszakát idézze vissza a klip, mint amikor leültünk a késő esti zenés műsorokat rögzíteni a kedvenc klipjeinkkel. Ez mindannyiunknak meghatározó időszak volt és hát valahol erről is szól az Audionerve.
Ugyan már adtunk hírt arról, hogy a formáció zenekarrá avanzsálódott, de sajnos el kell keserítsem azokat akik koncertekre várnak, hiszen egyszerűen annyira sűrű mindannyiunknak a programja az anyabandájával, hogy egyelőre nem találjuk azt időintervallumot, ahol az Audionerve színpad képességével tudnánk foglalkozni.
Viszont jó hír gyanánt elmondhatom, hogy készül a második nagylemez. Olyannyira, hogy már több dalnak a demója teljesen készen van és nagyon szeretnénk, ha a jövő év első felében meg is jelenne!”

Kapcsolódó cikkek

Új Audionerve dal a készülő második nagylemezről!

KMZ

Audionerve – Fantasztikus visszajelzések

KMZ

Meghallgatható a teljes Audionerve – Burn Your System c. lemez

KMZ

Audionerve lemezmegjelenés, nemzetközi nevekkel

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek