Hírek

Aversions Crown dalszövegvideó; „Tyrant” albumrészletek

A hatfejű death metál sárkány AVERSIONS CROWN november 14-én (EU, AUS), november 17-én (UK) és november 24-én (US) adja ki Nuclear Blast debüt albumát, melynek címe „Tyrant”.

Előrendelés: http://shop.nuclearblast.com/en/shop/item/groups/51000.1.html?article_group_sort_type_handle=rank&custom_keywords=aversions%20crown

2011-es „Servitude” debütjük folytatásaként a „Tyrant” Brisbane tikkasztó nyarának hőségében íródott Andy Marsh (Thy Art is Murder) produceri és Mark Levis (Whitechapel, Carnifex) mixelési munkájával. Disztópikus rémálmaikkal és ellenséges földönkívüli találkozásaikkal, az AVERSIONS CROWN vég nélküli rohama egy közelgő inváziót sejtet. A lenyűgöző borítót a svéd Pär Olofsson készítette.

A banda legfrissebb égi csapásának, a „The Glass Sentient”-nek dalszövegvideóját megnézhetitek itt: http://www.youtube.com/watch?v=-tFYdzSB8bI&list=UUoxg3Kml41wE3IPq-PC-LQw

Track listing for »Tyrant«:

1. Hollow Planet
2. The Glass Sentient
3. Conqueror
4. Vectors
5. Earth Steriliser
6. Avalanche
7. Xenoforms
8. Overseer
9. Controller
10. Faith Collapsing

2010-es alapítású brisbane-i banda ugyan arról a napsütötte partszakaszról jött, ahonnan a PORTAL és THE AMITY AFFLICTION is, az AVERSION CROWN pedig három gitárosuk 8-húros gitárjával lüktető gépesített brutalitást és kísérteties hangulatot fejlesztett ki. Élőben mint egy élő fal gitárokkal és hajrázással, a banda súlyos kilométereket taposott Ausztrálián, Európán és Anglián keresztül olyan bandák mellett, mint a THY ART IS MURDER, THE ACACIA STRAIN, OCEANO, ALL SHALL PERISH, CATTLE DECAPITATION valamint Warped Tour fellépéseikkel.

Késő 2014-es kiadásával a „Tyrant” követni fogja első videójának, a „Hollow Planet”-nek sikerét. Eredetileg saját kiadású EP, a videó zúzós hangzása és ördögi képvilága eddig több mint fél millió nézőt csalogatott elő.

„Hollow Planet”: www.youtube.com/watch?v=vGYrRUrHz9Q

www.facebook.com/aversionscrown
www.nuclearblast.de/aversionscrown

Kapcsolódó cikkek

Aversions Crown – Parasites (Official lyric video)

KMZ

Aversions Crown – Új videó az “Earth Sterilizer” számhoz / turné májusban

KMZ

Thy Art Is Murder és Aversions Crown – 2015-ös európai turné!

KMZ

Aversions Crown – Tagjai között üdvözli Mark Poidát

KMZ

Aversions Crown – Colin Jeff kihagyja az európai fellépéseket

KMZ

Aversions Crown – Vectors (Official video)

KMZ

Aversions Crown Nuclear Blast szerződés

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek