Hírek

Aversions Crown Nuclear Blast szerződés

A hatfejű death gépezet AVERSIONS CROWN leszerződött a Nuclear Blast Entertainmenttel legújabb büntető alkotásuk a „Tyrant” kiadására.

2010-es alapítású brisbane-i banda ugyan arról a napsütötte partszakaszról jött, ahonnan a PORTAL és THE AMITY AFFLICTION is, az AVERSION CROWN pedig három gitárosuk 8-húros gitárjával lüktető gépesített brutalitást és kísérteties hangulatot fejlesztett ki. A banda súlyos kilométereket taposott Ausztrálián, Európán és Anglián keresztül olyan bandák mellett, mint a THY ART IS MURDER, THE ACACIA STRAIN, OCEANO, ALL SHALL PERISH, CATTLE DECAPITATION valamint Warped Tour fellépéseikkel.

2011-es „Servitude” debütjük folytatásaként a „Tyrant” Brisbane tikkasztó nyarának hőségében íródott Andy Marsh (Thy Art is Murder) produceri és Mark Levis (Whitechapel, Carnifex) mixelési munkájával. Disztópikus rémálmaikkal és ellenséges földönkívüli találkozásaikkal, az AVERSIONS CROWN vég nélküli rohama egy közelgő inváziót sejtet. A lenyűgöző borítót a svéd Pär Olofsson készítette.

Chris Cougen (gitár) így nyilatkozott Nuclear Blast szerződésükről: „Nagyjából egy atomrobbanás zajlott le bennem, mikor megtudtam hogy a kiadó érdeklődik az AVERSIONS CROWN iránt. A Nuclear Blast a metál kiadók csúcsa. Ennél nem is létezhet nagyobb bók.”

Késő 2014-es kiadásával a „Tyrant” követni fogja első videójának, a „Hollow Planet”-nek sikerét. Eredetileg saját kiadású EP, a videó zúzós hangzása és ördögi képvilága eddig több mint fél millió nézőt csalogatott elő.

Hollow Planet”: www.youtube.com/watch?v=vGYrRUrHz9Q

AVERSIONS CROWN is:
Colin Jeffs – vokál
Chris Cougan – gitár
Jay Coombs – basszus
Jayden Mason – dob
Hayden Lee – gitár
Mick Jeffery – gitár

https://www.facebook.com/AversionsCrown

Kapcsolódó cikkek

Aversions Crown – Parasites (Official lyric video)

KMZ

Aversions Crown – Új videó az “Earth Sterilizer” számhoz / turné májusban

KMZ

Thy Art Is Murder és Aversions Crown – 2015-ös európai turné!

KMZ

Aversions Crown – Tagjai között üdvözli Mark Poidát

KMZ

Aversions Crown – Colin Jeff kihagyja az európai fellépéseket

KMZ

Aversions Crown – Vectors (Official video)

KMZ

Aversions Crown dalszövegvideó; „Tyrant” albumrészletek

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek