Hírek

Az Abiotic bemutatja új single-jét „Molecular Rematerialization” címen a Metal Sucks-on!

Az ABIOTIC április 17-én adja ki új, „Casuistry” című albumát a Metal Blade Records gondozásában. Eddig két izzó szám került fel online meghallgatásra a banda második albumáról. A mai nappal, mikor a banda észak-amerikai turnéját kezdi, az ABIOTIC exkluzívan a Metal Sucks oldalon debütálja „Molecular Rematerialization” című single-jét. A számot ITT hallgathatod meg.

John Matos így kommentálta az új számot: „A Molecular Rematerialization egyike a Casuistry-n hallható kedvenc számaimnak! Hallhatod Brentet egy gyilkos dobszólón, és benne van Alex védjeggyé vált darálós basszusa is. Többek között ezt a számot is játszani fogjuk élőben a Boris the Blade és Alterbeast bandákkal közös turnénkon!

A „The Absence of Purity” szám videója, melyben vendég szólót hallhatunk a Between the Buried and Me zenekarának Paul Waggoner gitárosától, megtekinthető ITT. John Matos gitárosnak meg kellett tanulnia a szólót, melyet ebben a hónapban már élőben is fog játszani a turnén!

Casuistry első, ‘Cast into the Depths‘ száma, melyen a Dying Fetus frontembere, John Gallagher is énekel, meghallgatható itt: http://www.metalblade.com/abiotic.

2014 végére az ABIOTIC újratervezte felállását Travis Bartosek énekes és Brent Phillips dobos hozzáadásával. 2014 késő nyarán az ABIOTIC a Basement Recordings stúdióba vonult az elismert producerrel, Jamie Kinggel. Az együttműködés gyümölcsözőnek bizonyult. John Matos gitáros kifejtette: „A Jamie-vel való közös munka nem fogható egy eddigi stúdióélményünkhöz sem. Egy olyan producerrel való közös munka, aki olyan bandákkal dolgozott már, mint a Between the Buried and Me, Wretched, és a The Contortionist lehetővé tette számunkra, hogy teljes bizalmunkkal tiszteljük meg az általunk keresett legjobb hangzás megtalálásához. Annyira kényelmessé és nyugodttá tette a légkört, hogy tényleg határok nélkül tudtunk alkotni. Szerintem ez érződik is a lemezen.

Egy ABIOTIC lemez sem lenne teljes a szellős vezérszólamok és a banda védjegyévé vált breakdownjai nélkül. A vezérszólamok az album legsarkalatosabb pontjai között vannak. A kilenc számból hét tartalmaz gitárszólót John Matos-tól és Matt Mendeztől. És persze Alex Vasquez basszusa is végig virágzik az albumon. A „Molecular Rematerialization” számon még dobszóló is hallható.

További infó:
https://www.facebook.com/Abioticfl
https://twitter.com/abioticfl

Kapcsolódó cikkek

Az Abiotic áprilisban jelentkezik második, ‘Casuistry’ albumával!

KMZ

Abiotic – Zajlanak a második album felvételei Jamie Kinggel!

KMZ

Hot News: Abiotic post rehearsal footage for new track!

KMZ

Hot News: Abiotic welcome new drummer!

KMZ

Hot News: Abiotic release brand new music video for ‘Facades’!

KMZ

Hot News: Abiotic release behind the scenes footage from upcoming ‘Facades’ video

KMZ

Hot News: Abiotic – Announce contest and premiere new song on Total-Deathcore.com!

KMZ

Hot News: Abiotic stream new song on GuitarWorld.com!

KMZ

Hot News: Abiotic debut album ‘Symbiosis’ available October 19th/22nd on Metal Blade Records!

KMZ

Hot News: Abiotic – Enters the studio to record debut full-length album for Metal Blade Records!

KMZ

Hot News: Metal Blade Records signs Miami, FL’s Abiotic!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek