Hírek

Az Abnormal Thought Patterns bemutatja a ’Nocturnal Haven’ új klipjét

A videó betekintést ad az Abnormal Thought Patterns banda dalfelvételi folyamatába. A „Nocturnal Haven“ az ATP és Tommy Rogers közreműködésének eredménye.

A jellemzése ilyen egyszerű is lehet: “Az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS egy instrumentális matematikai trió, mely súlyos riffeket, szövevényes ütemeket és zúzós szólókat ötvöz.” A banda legalábbis így írja le stílusát Facebookon. Az “Altered States Of Consciousness” meghallgatása után viszont nem fogsz túl sok egyszerű igazságot találni. A kaliforniai banda nyitott, előrelátó zeneiségével nyűgöz le minket. Kissé közhelyesnek tűnhet, de a léten túli “Altered States Of Consciousness” album meghallgatása után te is látni fogod: az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS számára a határ a csillagos ég!

Az ikrek Jasun (gitár) és Troy Tipton (basszus) Mike Guy (dob) társaságában az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS mögötti kollektív kreatív erő. A csapat 2008-as alakulása előtt a trió a prog-metálos ZERO HOUR gerincét alkotta.

A debütáló “Manipulation Under Anesthesia” (2013. Lifeforce Records) album nyomdokaiban haladva a kaliforniai banda egyre tágabbra szabja a progresszív metál határait új, “Altered States Of Consciousness” című albumával. Az olyan vendégszereplők, mint Tommy Rogers (BETWEEN THE BURIED AND ME), Jeff Loomis (ARCH ENEMY, NEVERMORE), Michael Manring, Tim Roth (INTO ETERNITY), és John Onder (Artension-MSG) közreműködésével készült album különleges helyet biztosít az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS részére kortársai között, és kifejezi a tagok minőség-központú hozzáállását, mely jellemző a banda minden mozzanatára.

Ne lepődj meg, ha Tommy Rogers hangját hallod a második, ‘Nocturnal Haven’ című számon. Mi megmondtuk, minden lehetséges. Az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS ösztöneit követi és áthág minden szabályt.

ABNORMAL THOUGHT PATTERNS “Altered States Of Consciousness” – 2015. június 29. 

Látogasd meg és likeold a banda Facebook oldalát további friss hírekért és fellépésekért.

Kapcsolódó cikkek

Az Abnormal Thought Patterns kiadta a ‘Distortions Of Perception’ új klipjét

KMZ

Az Abnormal Thought Patterns felfedi új albumának részleteit

KMZ

Hot News: Abnormal Thought Patterns reveal new video!

KMZ

Hot News: Abnormal Thought Patterns reveal album cover and first track off forthcoming album

KMZ

Hot News: Lifeforce Records welcomes Abnormal Thought Patterns to its roster

KMZ

Hot News: Abnormal Thought Patterns – Post First Video From Debut EP

KMZ

ABNORMAL THOUGHT PATTERNS – Abnormal Thought Patterns Ep

Dr. Feelgood

Hot News – Abnormal Thought Patterns: Debut EP Out Today; Full Stream Available

KMZ

Hot News – Abnormal Thought Patterns: Zero Hour Trio Form New Band & Label

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek