Hírek

Az Abnormal Thought Patterns felfedi új albumának részleteit

A kritikusok által is elismert, 2013-as debütáló „Manipulation Under Anesthesia” albuma után a Bay Area progresszív metál varázslói, az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS tagjai most készek újra megmutatni kreatív mágiájukat új, „Altered States Of Consciousness” albumukkal!

A debütáló album nyomdokaiban haladva a kaliforniai banda egyre tágabbra szabja a progresszív metál határait. Az olyan vendégszereplők, mint Tommy Rogers (BETWEEN THE BURIED AND ME), Jeff Loomis (ARCH ENEMY, NEVERMORE), Michael Manring, Tim Roth (INTO ETERNITY), és John Onder (Artension-MSG) közreműködésével készült album különleges helyet biztosít az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS részére kortársaik között, és kifejezi minőség-központú hozzáállásukat, mely jellemző a banda minden mozzanatára.

A leírás ilyen egyszerű: “Az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS egy instrumentális matematikai trió, mely súlyos riffeket, szövevényes ütemeket és zúzós szólókat ötvöz.” A banda legalábbis így írja le stílusát Facebookon. Az “Altered States Of Consciousness” meghallgatása után viszont nem fogsz túl sok egyszerű igazságot találni. A kaliforniai banda nyitott, előrelátó zeneiségével nyűgöz le minket. Kissé közhelyesnek tűnhet, de a léten túli “Altered States Of Consciousness” album meghallgatása után te is látni fogod: az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS számára a határ a csillagos ég!

Az ikrek Jasun (gitár) és Troy Tipton (basszus) Mike Guy (dob) társaságában az ABNORMAL THOUGHT PATTERNS mögötti kollektív kreatív erő. A csapat 2008-as alakulása előtt a trió a prog-metálos ZERO HOUR gerincét alkotta.

„Altered States Of Consciousness” európai megjelenés: június 29.!

Kapcsolódó cikkek

Az Abnormal Thought Patterns kiadta a ‘Distortions Of Perception’ új klipjét

KMZ

Az Abnormal Thought Patterns bemutatja a ’Nocturnal Haven’ új klipjét

KMZ

Hot News: Abnormal Thought Patterns reveal new video!

KMZ

Hot News: Abnormal Thought Patterns reveal album cover and first track off forthcoming album

KMZ

Hot News: Lifeforce Records welcomes Abnormal Thought Patterns to its roster

KMZ

Hot News: Abnormal Thought Patterns – Post First Video From Debut EP

KMZ

ABNORMAL THOUGHT PATTERNS – Abnormal Thought Patterns Ep

Dr. Feelgood

Hot News – Abnormal Thought Patterns: Debut EP Out Today; Full Stream Available

KMZ

Hot News – Abnormal Thought Patterns: Zero Hour Trio Form New Band & Label

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek