Hírek

Az Act Of Defiance a Yahoo Music oldalán debütálja a „Legion of Lies” című dal hivatalos videoklipjét

Az ACT OF DEFIANCE a Yahoo! Music oldalán mutatja be a szikrázó „Legion of Lies” hivatalos videoklipjét, melyet Corey Soria (Danzig, Hollywood Undead) rendezett: Legion of Lies.

A végtelen alműfaj-besorolások korában az ACT OF DEFIANCE várva várt debütáló albuma 100% homlokegyenes, megalkuvást nem ismerő heavy metál. Maró debütáló anyaguk, a „Birth and The Burial” kiadása augusztus 21-re várható a Metal Blade Records által, az előrendelési csomagok pedig már elérhetőek a metalblade.com/actofdefiance oldalon.

Shawn Drover dobos szerint: „A ‘Legion of Lies’ egy nagyon egyenes, dupla basszus-dobbal beoltott heavy metál dal, mely bemutatja Henry vokális skáláját, kicsit Injectingesebb stílusban, kicsit dallamosabban ahol szükséges, így a szám dinamikusabbnak tűnik a végig jelenlévő súlyosság mellett is. A Birth and The Burial minden dala önmagában is megállja a helyét és egyedi hangzással bír, mégis 100%-ban heavy metál mind. A ‘Legion of Lies’ egy nagyszerű példa erre.

A klip felvételei Corey Soriával zökkenőmentesek voltak amellett, hogy jól is szórakoztunk és izgalmas volt. Corey tele van eredeti és érdekes ötletekkel, melyeket elő is vett a kliphez. A végeredmény egy fantasztikus videó, amit remélem legalább annyira fogtok élvezni, mint amennyire mi élveztük a készítését.

Chris Broderick gitáros hozzátette: „A ‘Legion of Lies’ az a dal, mely beindította az AOD-t. Az első dal volt amit Shawn írt és az első, amit elküldtünk Henrynek hogy vegye rá a vokál demót. Szerintem egyike a legjobban megírt, legtömörebb daloknak a Birth and the Burial albumon. Van egyfajta agresszív triplázó hangulata a nagyon sötét harmónia mellett, amit szerintem az emberek bírni fognak. A breakdown ellenpontozza a szólót, fenntartva a sötét hangulatot egészen a szólóig, ami elég nehezen játszható, aminek a gitárrajongók biztos nagyon fognak örülni, hahaha. Már nagyon izgatott vagyok, hogy mit fogtok gondolni a klipről és Soria víziójáról. A videó illik a szám sötét és agresszív hangulatához a gyilkos kameraállásokkal és vágással, amiktől a klipnek nagyon egyedi és érdekes vibrálása van. Mindent összevetve rendkívül büszke vagyok erre a klipre, és arra, ahogyan összejött.

A Metal Blade podcast vadonatúj epizódjában Chris Brodericket hallhatjátok. Az albumról és ezernyi más témáról is beszél – hallgassátok meg most: SoundCloud vagy iTunes!

A Jag Panzeres, Nevermoreos és a hét éves Megadethes szereplése után Chris Broderick vaskos önéletrajza magáért beszél. Megadethes társával, a korábban az Eidolonban játszó Shawn Drover dobossal, Matt Bachand (Shadows Fall) basszusgitárossal és Henry Derek (ex-Scar The Martyr) énekessel kiegészítve a banda egy igazi metál behemót. A „Birth And The Burial” tíz száma páncélba burkolt merő kortárs súlyosság.

https://www.facebook.com/actofdefiancemusic
https://instagram.com/actofdefiance
http://twitter.com/actofdefiance1

Kapcsolódó cikkek

Az Act Of Defiance „Birth And The Burial” című debütáló albuma teljes egészében meghallgatható online

KMZ

Az Act Of Defiance a Rock Hard magazin oldalán debütálja exkluzív új számát!

KMZ

Az Act Of Defiance bemutatja a „Throwback” videóját és elindítja a debütáló album előrendelését!

KMZ

Új banda Chris Broderick, Shawn Drover, Henry Derek és Matt Bachand szereplésével!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek