Hírek

Az Act Of Defiance „Birth And The Burial” című debütáló albuma teljes egészében meghallgatható online

Az ACT OF DEFIANCE vadonatúj metál remekműve az alábbi linken teljes egészében meghallgatható: metalblade.com/actofdefiance.

A végtelen alműfaj-besorolások korában az ACT OF DEFIANCE várva várt debütáló albuma 100% homlokegyenes, megalkuvást nem ismerő heavy metál. Maró debütáló anyaguk, a „Birth and The Burial” augusztus 21-én jön a Metal Blade Records által!

Shawn Drover (dob) a következőket nyilatkozta: „Mindannyian nagyon büszkék vagyunk, hogy végre hallhatjátok a Birth And The Burial teljes egészét online! Extrém keményen dolgoztunk, hogy megalkossuk a legjobb HEAVY METAL lemezt amit csak tudtunk, és hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy végre belemélyeszthetitek a fogatokat! Az elejétől fogva azt mondtuk, hogy ez a lemez megalkuvást nem ismerő heavy metál, most pedig ti magatok is megbizonyosodhattok róla!

Chris Broderick (gitár) hozzátette: „Rengeteg időt és munkát fektettünk a Birth and the Burialbe, hogy a lehető hangzása legyen, most pedig nagyon izgatottak vagyunk pénteki (augusztus 21.) kiadása miatt, és hogy végre online meghallgatható!

A „Throwback” klipjét ezen a linken nézhetitek meg: metalblade.com/actofdefiance. Előrendelés ugyanitt!

A Jag Panzeres, Nevermoreos és a hét éves Megadethes szereplése után Chris Broderick vaskos önéletrajza magáért beszél. Megadethes társával, a korábban az Eidolonban játszó Shawn Drover dobossal, Matt Bachand (Shadows Fall) basszusgitárossal és Henry Derek (ex-Scar The Martyr) énekessel kiegészítve a banda egy igazi metál behemót. A „Birth And The Burial” tíz száma páncélba burkolt merő kortárs súlyosság.

https://www.facebook.com/actofdefiancemusic
https://instagram.com/actofdefiance
https://twitter.com/actofdefiance1

Kapcsolódó cikkek

Az Act Of Defiance a Yahoo Music oldalán debütálja a „Legion of Lies” című dal hivatalos videoklipjét

KMZ

Az Act Of Defiance a Rock Hard magazin oldalán debütálja exkluzív új számát!

KMZ

Az Act Of Defiance bemutatja a „Throwback” videóját és elindítja a debütáló album előrendelését!

KMZ

Új banda Chris Broderick, Shawn Drover, Henry Derek és Matt Bachand szereplésével!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek