Hírek

Az Akhlys új számot fed fel (Nightbringer tag közreműködésével)

A Debemur Morti Productions örömmel mutatja be a „Breath And Levitation” (vágott verzió) című számot, mely az új AKHLYS album, a „The Dreaming I” második dalkivonata. A dal meghallgatható az alábbi SoundCloud linken.

Az eredetileg 2009-ben a NIGHTBRINGER alapító tagja, Naas Alcameth által megálmodott AKHLYS a dark ambient rémisztő elemeit ötvözi a black metál királyi és morózus hangzásával.

Debütáló „The Dreaming I” albumuk az okkult egy grandiózus kifejezése, melyet öt, élénk álmok és hallucinációk által ihletett túlvilági kompozíció alkot.

Elképesztő lemezként, mely egyszerre intenzív és hipnotikus, a „The Dreaming I” az AKHLYS-t újra felfedezett fenoménként mutatja be a globális underground színtéren.

Számlista:

01 – Breath And Levitation
02 – Tides Of Oneiric Darkness
03 – Consummation
04 – The Dreaming Eye
05 – Into The Indigo Abyss

Angol nyelvű interjú a bandával elérhető ezen a linken.

Az album kiadása április 20-ra várható digipack CD-n és digitális formátumban. A bakelit verzióra a hosszabb gyártási idő miatt májusig várni kell. Előrendelés már lehetséges a Debemur Morti webshopban.

Ez black metál a legnagyobb kaliberből!

Az AKHLYS 2009-ben alakult Naas Alcameth (NIGHTBRINGER, BESTIA ARCANA) által, hogy hangként szolgáljon a halál és álmok közötti sötét földek Múzsájának. Ugyanabban az évben megjelent egy korlátolt példányszámú 37 perces számot tartalmazó dark ambient album “Supplication” címen a Starlight Temple Society által.

Azóta is, az AKHLYS lassan újjászületett a dark ambient és black metál egyesülésének, és a Yesod kamráin át utazó álmok megtestesüléseként.

Kapcsolódó cikkek

Akhlys – Új albumrészletek (Nightbringer tag közreműködésével)

KMZ

Akhlys – Debemur Morti szerződés

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek