Hírek

Az Alfahanne felfedi a közelgő album mind a négy vendégzenészét

A HORNA frontembere, Spellgoth társa a KVELERTAK Erlend Hjelvikje, a SHINING Niklas Kvarforth-ja, és a SORHIN Nattfursth-ja lesz a svéd „Alfapokalyptic” rockerek, az ALFHANNE közelgő albumán. A banda a Dark Essence Records kiadóval együtt az utóbbi hónapokra egy versenyt hirdetett, melyen a rajongóknak ki kellett találniuk a vendégszereplőket az új album egy példányáért.

A verseny jó móka volt számunkra” mondta a banda, „és remélhetőleg a rajongók is élvezték – az egész világból kaptunk tippeket. Az album összes vendégszereplője eléggé különböző bandákból jön, és mindegyikük felé nagy tisztelettel állunk; ezért is lettünk izgatottak, mikor igent mondta felkérésünkre. A kommentekből úgy látjuk, hogy a rajongók is ugyanígy éreznek. Nyilván nem árulhatunk el még sokat az új albumról azon kívül, hogy szeptemberben jelenik meg, de a Dark Essence Records hamarosan újabb infókkal jelentkezik, és akár bele is hallgathattok majd az új anyagba!

A 2010-ben alakult ALFAHANNE tagjai  Pehr Skjoldhammer énekes/gitáros, Fredrik Sööberg gitáros, Niklas Åström dobos és Jimmy Wiberg basszusgitáros. A bandának jó két évtizednyi tapasztalat van a háta mögött, mivel a kora ’90-es évektől kezdve a black metál szcénában mozogtak olyan bandákban, mint a VINTERLAND vagy a korai MAZE OF TORMENT. Sajátos stílusú “Alfapokalyptic” rockjuk a black metált keveri a klasszikus rockkal és punkkal. Mindezt karizmatikus és energiával teli koncertjeikkel ötvözve légiónyi rajongótábort szereztek, Európa határain belül és kívül egyaránt.


Az ALFAHANNE új albuma a tavaly debütáló “Alfapokalyps” folytatása lesz, mely szintén olyan vendégeket sorakoztatott fel, mint a SHINING Niklas Kvarforth-ja, valamint a TAAKE Hoestje és V’gandr a HELHEIMból.

Visszaigazolt koncerthelyszínek:

26 June, Tuska Festival, Helsinki, Finland
03 July, Hard Rock Laager, Vana-Vigala, Estonia
07 August, Jalometalli Metal Music Festival, Oulu, Finland
26 September, Moriska Paviljongen,  Malmo, Sweden

További ALFAHANNE számok, beleértve a TAAKE Hoestjával, a HELHEIM V’gandrjával és a SHINING Niklas Kvarforth-jával közös trackek meghallgathatóak az alábbi linken: https://soundcloud.com/alfahanne/sets/alfahanne

További infó:
Alfahanne on Facebook: https://www.facebook.com/alfahanneofficial
Alfahanne on Reverbnation: www.reverbnation.com/alfahanne
Alfahanne on YourTube: http://www.youtube.com/channel/UCzlnEhv8tEx2GNRAqVduRMQ
Alfahanne on SoundCloud: http://soundcloud.com/alfahanne

Kapcsolódó cikkek

Alfahanne megkezdi új albumának munkálatait

KMZ

Hot News: Dark Essence Records Debuts Track From Upcoming Alfahanne Album

KMZ

Hot News: Dark Essence Records Reveals Track Listing and Artwork For Upcoming Album From Alfahanne

KMZ

Hot News: Sweden’s Alfahanne Joins Dark Essence Records Roster

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek