Hírek

Az Antagonist Zero – No Tears című MCD-je augusztus 14-én jelenik meg

Ahogy a finn nyár a végéhez közeledik, a fehér éjszakák napról napra egyre sötétebbek és hidegebbek lesznek. Az Antagonist Zero az évszakhoz illő zenét hoz, hangulatos dallamokkal és agresszív melankóliával toldva meg az elsötétedő eget. A banda legújabb szerzeménye, a No Tears MCD augusztus 14-én fog megjelenni az Inverse Records gondozásában. A No Tears az Antagonist Zero korábbi munkái által kitűzött csapást fogja követni a kritikusok által is elismert Doomed és Nighttime Harmony doomos, deathes és post-elemeit keverve össze.
A No Tears öt dalból áll, melyek közül három eredeti, kettő pedig feldolgozás. A saját számok egy közelgő nagylemez előhírnökei, melyek az Antagonist Zero új zenei elemeit mutatják be – többek között a címadó dal fülbemászó riffjeit, a Profound Oblivion faltörő groovejait, valamint a finn nyelven énekelt Surut. A két feldolgozás a banda koncertközönségének ismerős lehet: a Doom:VS melodikus doomja a The Lachrymal Sleep feldolgozásának formájában ömlik majd ránk, míg a finn popkirálynő, Jenni Vartiainen Missä muruseni on című számának új változata már többször lenyűgözte Európa, Oroszország és Kína koncertlátogatóit.

A No Tears kiadását augusztus 15-én fogják megünnepelni a finnországi Kotkában, ahol az Antagonist Zero olyan bandák társaságában fog fellépni, mint a Ghost Brigade, Poisonblack vagy a Stam1na. További turnéhelyszínek hamarosan.

Tracklist:
No Tears (9:12)
Profound Oblivion (7:22)
Suru (7:27)
Missä Muruseni On (4:37)
The Lachrymal Sleep (7:26)

Az Antagonist Zero:
Ben Pakarinen – gitár és ének
Juho Suokas – gitár
Jussi Ruokolainen – dob
Fredde Sjöblom – basszus
Ville Siikamäki – ének

Előrendelés:
http://www.inverse.fi/shop/catalog/product_info.php?products_id=516
http://www.levykauppax.fi/single/antagonist_zero/no_tears/#mcd

Linkek:
www.antagonistzero.com
www.facebook.com/antagonistzero

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek