Hírek

Az Antropofago az őrület új korszakába lép az Æra Dementiæ albummal

Majd’ két évvel ezelőtt volt, hogy az ANTROPOFAGO banda felfedte második teljes albuma, az Æra Dementiæ részleteit. Az album felvételei 2013 augusztusában zajlottak, megjelenése pedig eredetileg 2014 elejére volt tervezve. Azóta az album elé több akadály gördült. Ezeket az akadályokat azonban sikerült legyőzni, a banda pedig készen áll őrültségét az emberiségre zúdítani!

Az Æra Dementiæ nagy előrelépés a banda saját kiadású debütáló Beyond Phobia albuma óta, intenzív és súlyos gyártással, mely a banda technikai és dalszerzői képességeit dicséri, követve a 2012-es Between Fear and Madness EP koncepcióját. Míg a Beyond Phobia a félelmek felfedezése volt, addig az Æra Dementiæ egy tematikus merülés az őrületbe, mely koncepciót jól tükrözi a banda hihetetlen sebességű, aprólékos és komplex előadása, mellyel megragadja hallgatóit, mélyen az agyba fúrva fülbemászó és kicsavart himnuszait.

Az 500 példányra korlátozott, Kaotoxin Records által kiadott album delux DigiSleeve dupla CD-ként jön, rajta a Between Fear and Madness bővített változatával. Az Æra Dementiæ a GOROD, INSAIN, NEPHREN-KA és SAVAGE ANNIHILATION bandák volt és jelenlegi tagjait vonultatja fel vendégszereplőkként.

Az album végre augusztus 14-én kerül nemzetközi kiadásra. Mindkét kiadvány – az Æra Dementiæ és a Between Fear and Madness [redux] bővített változata – külön-külön is elérhető lesz digitális letöltésként a megjelenés napján.

Nicolas Alberny (GOROD) gitárszólójának play-through videója az „Insania Lupina” számhoz megtekinthető itt.

Æra Dementiæ tracklist:

Intro
Encounter with the Doppelgänger
Body Cell
Helter Skelter
Æra Dementiæ
Paranoid Visions (pt.2)
The Other Me
God ov Fire
Voices
Insania Lupina

Between Fear and Madness [redux]
Cannibal Way of Life
Paranoid Visions (pt.2) [2012 version]
Bloodred Honeymoon
Psychopathia Sexualis
Safer in my Head
The Butcher

https://www.facebook.com/antropofago.deathmetal?_rdr

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Gorod’s Nicolas Alberny joins Antropofago. New album details revealed!

KMZ

Hot News: Kaotoxin Records Reissues Antropofago Debut

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek