Hírek

Az Arcturus leszerződött a Prophecy Productions kiadóval; „Arcturian” címmel új album május 8-án!

Az Arcturus egy legenda. Az alakulásától kezdve páratlan kreativitással, zenésztudománnyal és művészi megközelítéssel megáldott banda kiötlője, Steinar „Sverd” Johnsen és kozmikus csapata, akik olyan bandák volt és jelenlegi tagjai, mint az Ulver, Mayhem, Dimmu Borgir, Borknagar és Ved Buens Ende, sajátosan kötéltáncukat lejtik a zsenialitás és az őrület határán. Mivel mindegyik kiadásuk egy külön csillagközi utazás, és mindig saját koruk előtt járnak, így az Arcturus joggal nevezhető az avant-garde metál megtestesítőjének.

A Prophecy Productions megtisztelve érzi magát és izgatott, hogy az Arcturus nevét sajátjai mellett tudhatja, és társa lehet elkövetkezendő mérföldköveinek létrehozásában. Az első közös munka az Arcturus ötödik teljes stúdióalbuma, az „Arcturian” lesz, melynek tervezett kiadása 2015. május 8. A fizikai kiadványok előrendelése (korlátozott Artbook 2CD, korlátozott kihajtható LP, korlátozott box set-ek, Digipak CD) már lehetséges az alábbi címen: http://en.prophecy.de/shop/arcturus-arcturian.html.

ICS Vortex az Arcturus nevében ezt mondta: „Egy új fejezet, egy új prófétai partner… A kozmoszig vagyunk csavarodva az ‘Arcturian’ kiadása miatt!

Arcturus tagok 2015:
Simen „ICS Vortex” Hestnæs – ének
Steinar „Sverd” Johnsen – billentyűk
Knut Magne Valle – gitár
Hugh „Skoll” Mingay – basszus
Jan Axel „Hellhammer” Blomberg – dob

Az Arcturus rövid európai turnéra készül 2015. május 2-5. között. Turnéállomások jövő héten a www.prophecy.de oldalon. További európai klubkoncertek és fesztiválfellépések várhatók idén, a banda pedig 2015. május 23-án fellép az amerikai Marylandben a Maryland Deathfesten, melyet extra dél-amerikai koncertek követnek – részletek hamarosan!

Kapcsolódó cikkek

Arcturus Interjú

Cryonus

Arcturus – Új dal: The Arcturian Sign

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek