Hírek

Az Arena új DVD kiadást tervez!

Arena – neo-prog-rock óriások, melyet 1995-ben a műfaj két ünnepelt tagja alapított: Mick Pointer (ex-Marillion) és Clive Nolan (Pendragon, Shadowland, Strangers on A Train, Caamora). John Mitchell (Frost*) gitárossal, Kylan Amos basszusgitárossal és a karizmatikus Paul Manzi (Oliver Wakeman Band) énekessel a banda új stúdióalbummal tér vissza “The Unquiet Sky” címmel.

Nyolcadik stúdióalbumuk kiadását egy márciusi-áprilisi turné követi. A koncertek listájáért kattints IDE.

Clive Nolan így kommentált: “2015 az Arena 20. évfordulója, és egy markáns turnéval készülünk ezt megünnepelni. A turnéval egy időben új stúdióalbumot adunk ki. Koncepciója nagyjából egy M.R. James horror történetre épül, sok erős elemmel és sötét drámával… Színtiszta, klasszikus Arena!”

A turné lengyelországi részén a banda rögzíti új DVD kiadványát. Clive Nolan: “Az Arena ‘Unquiet Sky Turnéja’ gyorsan közeleg, és a koncertek egyik csúcspontja a katowicei Rialto-ban lévő április 9-ei fellépés lesz. Az album népszerűsítése mellett az Arena 20 évét is ünnepeljük… ütős kis játéklistánk lesz, mely az utunk minden albumáról tartalmaz majd számokat, és talán pár meglepetést is..;) Ne maradj le, hogy a történelem ezen kis darabjának részese légy!”

Katowicében az Arena előzenekara a progresszív rockot játszó holland Knight Area lesz. Az ő koncertjük is felkerül az első hivatalos DVD kiadásra! A banda rockot játszik, szimfonikus és neo-progresszív rock gyökerekkel. Zenéjük több stílust ötvöz dallamos billentyűkkel és gitárjátékkal, dinamikus számaik pedig balladáktól kezdve rockosabbakon át a metálig terjednek.

Knight Area – official website: http://www.knightarea.com/

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Arena – preview of the „Rapture” DVD

KMZ

Hot News: Arena – cover artwork and tracklist of the „Rapture” DVD revealed

KMZ

Hot News: Arena reveal the title of their forthcoming live DVD

KMZ

Hot News – Arena, Believe and Osada Vida recorded their live DVDs!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek