Hírek

Az Audiotopsy augusztus 28-án kiadja Natural Causes című debütáló albumát a Napalm Records által!

Napalm Records egyik legújabb bandája, az AUDIOTOPSY nevű négyes Greg Tribbett (Mudvayne, Hell Yeah) gitárossal, Matt McDonough (Mudvayne) dobossal, Billy Keeton (Skrape) énekessel és Perry Stern basszusgitárossal augusztus 28-án fogja kiadni Natural Causes című debütáló albumát. A lenyűgöző borító, a számlista és az első szám nemrég került bemutatásra.

A Natural Causes album “Headshot” című első számát most exkluzívan meghallgathatod a Loudwire oldal jóvoltából ITT!

A Natural Causes már előrendelhető a Napalm Records webstore oldalán.

A floridai The Porch Studióban Tim Laud hangmérnökkel felvett anyagon a srácok a Natural Causes albumon is megtartották az egyedi perspektívát. “A cél az volt, hogy stabil, fülbemászó, ütős riffű dalokat írjunk,” mondta Greg. “Nem akartunk úgy hangzani vagy kinézni, mint minden más banda. Ez nem egy átlagos anyag. És ezt a víziót mind együtt építjük.” Az aprólékos hangszerelést hibátlan dallamossággal ötvözve egy olyan stílust idéznek meg, mely egyszerre súlyos és hipnotikus. “Beindult a hangulat, mondta Greg. ”Hívhatod ’progresszív hard rocknak’.”

Az album nyitószáma, a “Headshot” sziszegő riffeket és elsöprő dobokat párosít himnuszszerű lökettel. “A dal egy olyan – nem feltétlenül katona – ember szemszögéből láttatja a dolgokat, aki egy lövészárokban harcol”, mondta Billy. “Ha metaforikusan akarom mondani, akkor egy csatát vívó ember szemszögéből van elmondva.”

A 2015-ös és az azt követő év a kiterjedt turnézás tervei miatt elég mozgalmasnak tűnik az AUDIOTOPSY számára. Egyelőre arra kérnek, hogy csukd be a szemed, nyisd ki az elméd, és hagyd, hogy a Natural Causes beszéljen helyettük.

Natural Causes számlista:
1. Headshot
2. All We Know
3. LYLAB
4. The Calling
5. H2O (Interlude)
6. Swim
7. Disguise Your Devils
8. Burn the Sky
9. Distorted
10. Darken the Rainbow
11. Frozen Scars
12. Natural Causes (Outro)

További infó:
www.facebook.com/audiotopsyband
Twitter: @audiotopsymusic
Instagram.com/audiotopsyband

Kapcsolódó cikkek

Az Audiotopsy leszerződött a Napalm Records kiadóval!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek