Hírek

Az Audiotopsy leszerződött a Napalm Records kiadóval!

Az AUDIOTOPSY nevű banda, tagjai közt Greg Tribbett (Mudvayne, Hell Yeah) gitárossal, Matt McDonough (Mudvayne) dobossal, Billy Keeton (Skrape) énekessel és Perry Stern basszusgitárossal nemzetközi szerződést írt alá a Napalm Records kiadóval. Debütáló albumuk tervezett kiadása 2015 ősze.

“Az AUDIOTOPSY az a banda, melynek meg kellett történnie,” mondta Greg.  „Minden csillag összeállt, és most itt vagyunk. Ez a legjobb zenék egyike, melynek részese lehettem. Mindannyian alig várjuk, hogy mindenki hallhassa, és izgatottan nézünk a Napalmmal közös munka elé! Találkozunk a turnékon!” 

“Örömmel jelentjük be, hogy az AUDIOTOPSY leszerződött a Napalm Records kiadóval! Az összes tag rajta hagyta már pecsétjét a zenei szcénán különböző együtteseivel, most pedig büszkék vagyunk, hogy az AUDIOTOPSY történetének részesei lehetünk! A debütáló lemez idén jelenik meg, és legyetek biztosak: ez egy erősen kreatív és innovatív zenészek által alkotott banda.” nyilatkozta a Napalm Records alelnöke, Thomas Caser.


A kiterjedt turnék már tervben vannak, 2015 és az azt követő időszak pedig mindenképpen mozgalmas lesz. Szóval az elkövetkezendő hetekben és hónapokban készüljetek még több hírre!

Matt sokat sejtetően hozzátette: “Néha a világod csak egyszer változik. Néha a világod örökre megváltozik. Néha együtt változunk. Az AUDIOTOPSY üdvözöl titeket, a változást és a jövőt. Köszönjük, hogy velünk tartotok utunkon.” 

További infówww.facebook.com/audiotopsyband

Kapcsolódó cikkek

Az Audiotopsy augusztus 28-án kiadja Natural Causes című debütáló albumát a Napalm Records által!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek