Hírek

Az Aurora csütörtököt mond – Augusztus 4-én koncert a Barba Negrában, régi tagokkal!

aurora220712

Egy rokoni/baráti/zenészi körben megtartott ‘óvatos duhaj’ Vigi szülinapozás után a győri veterán punk brigád Aurora az Olajra lépek! elnevezésű nyári koncertsorozatának fővárosi állomásaként – a sűrű fesztivál-fellépések közé beiktatva – augusztus 4-én újra a Barba Negrában játszik, ahol a Counter Clockwise nyitja az estet.

Vigi meghívója:
Olajra lépünk, pontosabban Budapestre utazunk, hogy a Barba Negraban találkozzunk Veletek. Egy tisztességesen gazdag programmal, valamint meglepetéssel is készülünk Nektek.”

Ezen a bulin ugyanis az 1999-2008 közötti felállás is színpadra áll néhány dal erejéig, Galacs és Kiskovács is betársul a három vagány punk n’ roller mellé!

Aurora220803

Eseményoldal: www.facebook.com/events/555599799346644

A banda háza táján nagy az öröm, hiszen az idén 10 éves, újrafelvett klasszikusokból álló Esszencia 1983-2012 című dupla válogatásalbum kiemelkedő fizikai- és digitális értékesítései után a H-Music Hungary elismerése jeléül kiadói aranylemezzel ajándékozza meg a zenekart.

További jó hír, hogy a zenekar digitális felületeire (Spotify, iTunes, Deezer, stb.) folyamatosan feltöltésre kerülnek a diszkográfia korábbi albumai is – a Nincs karácsony, az Illegális bál, a Balkán expressz, és a Meddig tart? is már elérhető online.

aurora3220712

Nincs karácsony: songwhip.com/aurora3/nincs-karacsony
Illegális bál: songwhip.com/aurora/illegalis-bal
Balkán Expressz: songwhip.com/aurora/balkan-expressz
Meddig tart?: songwhip.com/aurora/meddig-tart

Aurora webshop: aurora.hmusic.hu 

A friss merch kollekciót keresd a zenekar koncertjein!

Kapcsolódó cikkek

Az Aurora olajra lép… – augusztus 4-én koncert a Barba Negrában

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek