Hírek

Az Aurora olajra lép… – augusztus 4-én koncert a Barba Negrában

A sikeres nagy horgászatok és a pizzakészítés fortélyainak elsajátítása után a győri veterán punk brigád Aurora az Olajra lépek! elnevezésű, rendületlenül robogó nyári koncertsorozatának fővárosi állomásaként augusztus 4-én újra tiszteletét teszi a Barba Negrában, ahol a Counter Clockwise nyitja az estet.

Vigi meghívója:
Olajra lépünk, pontosabban Budapestre utazunk, hogy a Barba Negraban találkozzunk Veletek. Egy tisztességesen gazdag programmal, valamint egy meglepetéssel készülünk Nektek.”Ezen a bulin ugyanis az egyik régi alapítótag, a csapatból 2011-ben távozott Pozsgay János, alias Galacs a zenekar vendége néhány szám erejéig!

Eseményoldal: www.facebook.com/events/555599799346644

A banda háza táján nagy az öröm, hiszen az idén 10 éves, újrafelvett klasszikusokból álló Esszencia 1983-2012 című dupla válogatásalbum kiemelkedő fizikai- és digitális értékesítései után a H-Music Hungary elismerése jeléül kiadói aranylemezzel ajándékozta meg a zenekart.

További jó hír, hogy a zenekar digitális felületeire (Spotify, iTunes, Deezer, stb.) folyamatosan feltöltésre kerülnek a diszkográfia korábbi albumai is – a Nincs karácsony, az Illegális bál, a Balkán expressz, és a Meddig tart? is már elérhető online.

Nincs karácsony: songwhip.com/aurora3/nincs-karacsony

Illegális bál: songwhip.com/aurora/illegalis-bal

Balkán Expressz: songwhip.com/aurora/balkan-expressz

Meddig tart?: songwhip.com/aurora/meddig-tart

Aurora webshop: aurora.hmusic.hu 

A friss merch kollekciót keresd a zenekar koncertjein!

Kapcsolódó cikkek

Az Aurora csütörtököt mond – Augusztus 4-én koncert a Barba Negrában, régi tagokkal!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek