Hírek

Az E-Force közzétette a ‘Demonikhol’ albumrészleteit

A francia metálos E-FORCE csapat negyedik, ‘Demonikhol‘ című albumát június 19-én adja ki a Mausoleum Records gondozásában. Az énekes/basszusgitáros Eric Forrest (korábban a legendás Voivod tagja) által vezetett csapat ‘Demonikhol‘ albuma szövegileg koncepciós album, bemutatva az alkohol okozta pusztítást és károkat.

Eric Forrest énekes mellett a jelenlegi E-FORCE felállás tagja még a visszatérő KROF is dobokon, míg a szólógitár részek nem kevesebb, mint öt kiváló zenész között vannak felosztva: Vincent Agar (Yotangor, Lust), Tomáš Skořepa (Exorcizphobia), a neo-klasszicista Antonello GillibertoDan Baune (Monument) és Rob Urbinati (Sacrifice).

Számlista:

01. Apéro
02. Grievance
03. Double Edged Sword
04. Invasion
05. Debauchery
06. The Day After
07. Ultimatum
08. Insidious
09. Demonikhol
10. State Of Delusion
11. Last Call

Az E-FORCE Kanadában alakult 2001-ben Eric Forrest által, miután elhagyta a legendás cyber metálos Voivod bandát. Eric összesen hét évig volt a Voivod frontembere. 1994-es csatlakozásával Denis “Snake” Bélanger énekest követve két stúdióremekművön, a Negatron és Phobos albumokon szerepelt, valamint az élő Voivod Lives albumon, és a Kronik című remix válogatáson. A Voivod elhagyása után Forrest saját becenevét választotta új bandájának címéül: E-FORCE.

Az E-FORCE debütáló Evil Forces (Pierre Remillard által felvéve, aki olyan bandákkal dolgozott, mint a Cryptopsy, Gorguts, stb.) albumát széleskörű kritikai dicsérettel övezve adta ki 2003 októberében. Az Evil Forces, kiadását követően Forrest áttette székhelyét Franciaországba, mely nyilván tagcserékkel járt. 2008 februárjában az E-FORCE végre kiadta következő albumát Modified Poison címen. Az album tovább bővítette a banda hangzását és intenzitását, elnyerve a rajongók és kritikusok tetszését is. 2014-ben a banda kiadta harmadik albumát “The Curse” címmel a Mausoleum Records gondozásában. A “The Curse” egy koncepciós album volt a női nem hatalmát, csábító erejét és az iránta érzett megrögződést körbejárva. Az albumon olyan vendégszereplők tűntek fel, mint Glen Drover (Megadeth, King Diamond), Kristina Niemann (Therion) és Vincent Agar (Yotangor).

10 éves története alatt az E-FORCE három prominens albumot adott ki, és 20 különböző országban lépett fel, Európa és Észak-Amerika legnevesebb fesztiváljait is érintve.

Közelgő fellépések: www.facebook.com/eforceoffical

Kapcsolódó cikkek

E-FORCE – Mindbender

Némethy Zsolt

E-Force, Nuit Noire koncertajánlók

KMZ

Hot News: E-Force Unveil Cover Artwork, Tracklist

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek